Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mieszkam w USA i nosze się z zamiarem zakupu F30. Bardzo nie podobaja mi się tutejsze wersje zderzaków z pomarańczowymi odblaskami (obrysowkami). Czy można kupić jakieś zaślepki aby zderzak lepiej wyglądał ?

Kolejne pytanie na co zwrócić uwagę przy zakupie f30 z rynku wtórnego, interesują mnie modele po 2015r 320 lub 328 awd.

Z góry dzięki za pomoc.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Często jestem na forum bimmera USA i tam częsty mod to „europejczyk", czyli pozbycie się obrysówek, nie wiem jak z legalnością.
Opublikowano
Często jestem na forum bimmera USA i tam częsty mod to „europejczyk", czyli pozbycie się obrysówek, nie wiem jak z legalnością.

Dzięki za odp. rozeznam temat i jak będę wiedział jak to wyglada wg prawa to się podzielę informacja.

Opublikowano

:lol: Nie do konca jest to prawda z tymi obrysowkami. Ja mialem F30 z USA i już tam te pomaranczki ze zderzaka pomalowali pod kolor zderzaka na biało. Na bodajże bimmerfest był też temat o tym ze zdjęciami, ale za dużo szukania dla mnie teraz. Im też to się nie zawsze podoba i malują pod kolor auta. Taki mod :8)

Faktycznie być może zależy to od konkretnego stanu...ale nie mniej robi się takie modyfikacje. Podobnie przyciemnianie szyb.. U nich jak widać robią wszystkie boczne, a u nas jedynie można tylne boczne i tył.

Mam nawet na zbycie te zaślepki do F30 w zderzak w kolorze białym A300 w stanie idealnym.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Zależy od stanu. Tak samo jak tablica z przodu.