Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od niedawna jestem posiadaczem BMW e39 ale w większości tematów jestem zielony jak trawa na wiosnę (dlatego szukam pomocy na forum). Chciałbym zmienić lampy w moim aucie ponieważ wolałbym białe a nie żółte kierunki, znalazłem fajne na allegro ale mam pytanie czy kupując takie lampy muszę coś jeszcze dokupić czy od razu montuję i działa ( oczywiście nie sam bo bym się bał coś zpiep...ć )

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=121972728

Opublikowano
Z opisu wynika że lampa jest kompletna,raczej nic nie musisz dokupować.
BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
Opublikowano

Powinny działać od razu, wystarczy tylko przełożyć żarówki i przepiąć kostki. Na zdjęciach wyglądają całkiem, całkiem.

Powodzenia,

Opublikowano
Nie kupilbym od goscia ktory wystawiona na allegro lampe opisuje jako swoja ulubiona i najladniejsza jaka posiada. Sprawdz jego inne akcje
Opublikowano
Będę się musiał jeszcze rozejrzeć a i tak nie wiem czy przed zimą to kupię bo mam jeszcze kilka rzeczy do wymiany. A ksenony to chyba droga sprawa (żarówki). Zobaczymy na co fundusze pozwolą . Dzięki za odpowiedzi.
Opublikowano
Napisalem ze nie kupilbym od kogos kto wystawiajac 30lamp o kazdej pisze ze JEST TO MOJA ULUBIONA LAMPA. Nie mam nic do niego, nie znam go ani nie robilem z nim zadnych interesow. Poprostu nie kupilbym.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W podobnych "okolicach" finansowych to możesz jak Ci się nie śpieszy poszukać ksenonów z przetwornicami. Zarówki to koszt ok 200-250 pln szuka D2S.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
Witam. Od niedawna jestem posiadaczem BMW e39 ale w większości tematów jestem zielony jak trawa na wiosnę (dlatego szukam pomocy na forum). Chciałbym zmienić lampy w moim aucie ponieważ wolałbym białe a nie żółte kierunki, znalazłem fajne na allegro ale mam pytanie czy kupując takie lampy muszę coś jeszcze dokupić czy od razu montuję i działa ( oczywiście nie sam bo bym się bał coś zpiep...ć )

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=121972728

bez urazy ale przy tych lapmach problem nie tkwi w wpięciu ich do auta tylko w cenie i wyglądzie :shock: wedlog nie wszelki "tuning" bmw na częściach z korei czy chin to żenada.

bez urazy tylko wyrażam swoją opinię :)

Opublikowano

te z tej oferty co jest link to robi je firma DEPO ( ktora imho robi najgorsze pdrobki lamp )

jezeli chcesz miec ladne i funkcjonalne lampy to kup IN PRO. Maja one optyke HELLI . Wygladem sie niczym nie roznia od ORG> HELLI poza cena ok 1450- 1500pln lub okolo 2000 za xenony. Maja juz zamontowane silniczki do regulacji. Wpinaasz je i sie cieszysz z lamp jak E39 po lifcie z 2001

ja kupilem INPRO na razie na H7 i w koncu swieca jak lampy ... pozniej bede robil z nich xenony ;)

Opublikowano
Właśnie o takie odpowiedzi mi chodziło. Dla mnie ta lampa z allegro wygląda spoko ale po przeczytaniu waszych opinii będę się rozglądał za czymś lepszym. Dzięki.
Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie odnosnie lamp INPRO z H7. Podobno mozna je przerobic na xenony (nawet bylo o tej mozliwosci juz wspomniane wyzej).

Na czym polega taka przerobka i jaki jest jej koszt ?

Opublikowano

sa dwie opcje

jedna bardziej skomplikowana polegajaca na wymianie soczewek z H7 na D2S badz wlozenie do tych H7 palnikow D2S. Podobno pasuja na 95% ew. kupic palnik juz przystosowany do gniazda H7.

Najlepiej jest wymienic soczewke choc ta ma takie odciecnie swiatla jak w xenonie wiec ja sie skupie na samym planiku + przetwornice i bedzie napewno dobrze

• 6 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano
witam . posiadam w swojej buni pomarańczowe kierunki , bardzo bym chciał zamienic je na białe - czy wie ktoś może gdzie robią taki zabieg i ile to kosztuje ???? czy pozostaje mi tylko kupic całe lampy ?? :( jak by ktos wiedział to prosze odrazu o namiary .
  • 4 tygodnie później...