Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja też robiłem obszywałem kierownicę w firmie w Tomaszowie Mazowieckim i jestem bardzo zadowolony. To też poleciłem znajomemu aby obszył swoją kierownice w Tomaszowie Mazowieckim. No i jak ją odebrał i mi pokazał to mi szczęka opadła, tak niechlujnie wykonanej kierownicy jeszcze nigdy nie widziałem, Było mi bardzo wstyd bo poleciłem aby zrobił swoja kierownice w Tomaszowie i będzie na pewno zadowolony. No i co sie okazało ? W Tomaszowie Mazowieckim są trzy firmy co robią obszywają kierownice. Kolega wysłał swoją do tej najtańszej Apollo Plus Serwis Kierownic. Zatem trzeba zwracać uwagę w jakiej firmie się zamawia kierownice bo można stracić kasę i tyle. Sam nie pisze w której z tych trzech firm robiłem, bo nie chcę nikogo reklamować. Ostrzegam jedynie przed tą firmą Apollo ul. Krzyżowa 28/lok. 1, 97-200 Tomaszów Mazowiecki. Teraz jak o nich poczytałem to na różnych forach (Audi, Subaru, VW) też maja o nich niepochlebne zdanie i odradzają korzystanie z ich usług.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jak ktoś nie czyta naszego forum, to tak jest; ta firma Apollo Plus Serwis Kierownic, jest w naszym dziale NIE POLECANE FIRMY, wiec lepiej nie dawać im kierownic do obszycia, bo efekt i trwałość marna. Znajomy na FB ostatnio pokazywał zdjęcia kierownicy od Audi jak mu zrypali. Nie dość że paskudnie obszyli, to jeszcze reklamacji nie przyjmują i nie widzą w tym problemu. Strata kasy i tyle.
Opublikowano
Gdyby ktoś widział delikatne przecierki na skórze to jest dosyć fajny środek od COLOURLOCK -LEDER VERSIEGELUNG, zabezpiecza przed przed ścieraniem się skóry tylko w zależności od intensywności użytkowania co jakiś czas trzeba go nakładać. Do pęknięć czy dziur jest też skóra w płynie :wink: .
p44ahXld_o.jpg