Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

podlaczylem sobie w autku zegarek z termometrem w miejsce zegarka analogowego, ale cos mi tu nie gra. Moje pytanie jest takie, czy po wlaczeniu swiatel wyswietlacz swieci tak samo, czy automatycznie swieci slabiej (zeby nie oslepiac w nocy), i co sie dzieje z oswietleniem komputera kiedy kreci sie pokretlem do sciemniania oswietlenia zegarow, bo u mnie jak sciemniam to oswietlenie zegarka wariuje, prosze napiszcie jak powinno byc, pozdr.

obecnie: E46 330i

wcześniej: E36 318i, E36 320i Coupe

Opublikowano
Po włączeniu świateł zegarek powinien ściemnić się, a używając pokrętła od kontrastu oświetlenia wewnętrznego, zegarek powinien reagować podobnie jak np.: oświetlenie deski rozdzielczej.
Mariusz
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
tak, to to samo. Żeby podłączyć OBC to musisz mieć wtyczke i porobić wyprowadzenia od zegarów, bez schematów ani rusz, pozdr.

Opublikowano
Możesz udostepnić swoją wiedzę, chodiz mi o praktykę co i jak podłączyć bo już ominełeś ten problem :!: mam też e-36
0 261 200 520 ;-)
Opublikowano
nie ominałem tylko przebrnąłem, trudno będzie opisać tak złożony proces, ale mogę podesłać schemat, po którym dojdziesz gdzie się wpiąć, napisz jaki ma komputer, czy pełny, czy zegarek z termometrem, pozdr.