Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w temacie,potrzebuje wszelkie informacje o tym komisie,moze ktos mial z nimi styk?

http://super.gratka.pl/oferta/

maja ciekawa oferte(wiekszosc aut jest na zamowienie)

wplacasz zaliczke,umowa,ok2 tyg i masz auto,daja 6miechow gwarancji na calosc...

niby wszystko pieknie,ladnie,ale.....

jezeli ktokolwiek co kolwiek wie, to bede wdzieczny.....

pozdro

Opublikowano
Witam. Byłem pod tym adresem ale firma nazywała się KRAM[chyba] Srebrna e38 4,0 miała być super a okazała się klapa. była manual i to 5-biegowy a wg VIN automat! Wciskali że tak ma być. Przejechałem sporo km a oni mówią że nie ma paliwa aby ją odpalić!!! Było jeszcze wiele innych rzeczy wskazujących na wypadkową przeszłość. Jeżeli to oni to uważaj.
Opublikowano
Dokladnie to sie nazywa Auto Kram... :)

każdy komis (nawet ten u dealera) powinien nazywać

się nie AUTO HANDEL,

lecz

AUTO PRZEKRęT

ostatnio kupowałem u dealera Volvo - czego sam nie zobaczysz - nikt

Ci prawdy nie powie :mad2:

BMW Sauber F1 Team; only Pb
Opublikowano
Heheh to prawda,cwaniaki zrobia wszystko zeyby tylko przyciagnac klienta i wcisnac mu jakas tandete... :duh:

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
Nie chce tu wytaczac jakis oskarzen,ale z tego co slyszalem od ludzi to autohandle w tamtym rejonie nie maja dobrej opini.To samo tyczy sie rozniez autohandlu w Wejherowie kolo samolotu.

Rekin Król Szos!

Gaz do kuchenki nie do samochodu a na prąd to odkurzacz!

Opublikowano
...a znasz w Trojmieście jakiś autohandel o dobrej opinii? Żetelny? Bez cwaniaczenia? Takich chyba poprostu nie ma, bo w tej branży bycie w 100% fer się chyba nie opłaca... Oczywiście czasami komuś uda się kupić jakiś zdrowy egemplarz, ale wtedy najczęściej się przepłąca... i tak to się kręci...