Skocz do zawartości

jakie amortyzatory na przod z nizszej polki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prosze o porade jakie amortyzatory na przod z nizszej polki.

model e34.

tylko prosze niepiszcie mi ze "niema co blistain i sachs najlepsze! "

co powiecie o firmach:

-hart

-nk

-gpd

-magnum

czy innych w podobnych cenach.

Pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie

Opublikowano
poco z niższej jak cena taka sama ja miesiąc temu kupowałem bielsteina do mojej 535i za 200 zł szt i pewnie cena jest aktualna tylko musisz wiedzieć jakie masz zatoczenie amora krutkie czy długie . to górne łożysko mała zaślepka czy duża czapka
BMW sie nie psuje
Opublikowano

mocowania lozyskowe, maly kaptureczek,

niewiem jak w opolskim ale w podlaskim mamy kosmiczne ceny za bielsteina i sahsa proponowali mi amorki za 400-500 zeta/sztuka.

wiec szukam czegos tak do 200-250 max za sztuke,

co przy wymianie musze tez wymienic?

bo slyszalem ze kolnieze, poduszki, lozyska itp...

i zauwazylem ze przy tych drozszych np. bielsteinach niektore pierdolki sa juz w komplecie.

pozdrawiam i dziekuje za posty!

Opublikowano

kolego poszukaj tematu, juz kiedyś był na forum.

Ja kupiłem przez Allegro / koleś jest z Lublina / amory z 3 letnią gwarancją.

Firma NK / nie z Chin, ale z Europy / . Przejechałem na nich juz 20 tys km i jest ok.

wklejam Ci link z tylnymi amorami, ale jak się z Nimi skontaktujesz z pewnością Ci odpowiedzą. Pozdrawiam Biotit

http://www.allegro.pl/item120769718_amortyzatory_nk_bmw_5_e34_e_34_tyl_gazowe_3_lata.html

:cool2: :cool2: :cool2:

Opublikowano

na Allegro są dostępne markowe amory w zadziwiająco niskich cenach. tyle, że data produkcji wybita na cylindrze jest odstraszająca - często końcówka ubiegłego wieku. kumpel naciął się na Bilstein'y z takiej wyprzedaży i wytrzymały 2 tys. kilometrów...

Panowie, nie kupujcie taniochy, no, chyba, że Was na to stać... :duh:

18.11.2006

Forza evil!