Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów

stałem się szczęśliwym (miejmy nadzieję :wink: ) posiadaczem e61 2.5d z 2004r. Problem jest taki iż coś "pożera" mi prąd z akumulatora. Podczas szukania przyczyny zauważyłem, że kontrolka "P" od automatycznej skrzyni biegów nie gaśnie nawet po godzinie od zakluczenia auta gdzie powinno to trwać - z tego co wiem - maksymalnie ok. 15 minut. Nic nie mogę znaleźć na ten temat więc póki co wyjąłem jeden z bezpieczników (jak dobrze pamiętam 89 w bagażniku, przypisany chyba do telefonu) więc podświetlenia nie ma w ogóle. Czy mogę liczyć na Wasze rady? Z góry dzięki i pozdrawiam!

Opublikowano
Temat niejednolrotnie wałkowany na forum.Jezeli masz odpiety bezpiecznik od telefounu a zapewne masz moduł z tylu na nadkolu to może byc tak ze nie usypia on auta i wzbudza caly czas przez wewnętrzne uszkodzenie.Odepnij modul telefonu i wykonaj mostek światłowodu,poszukaj na forum
Opublikowano

Cześć stanek

Bezpiecznik mam właśnie odpięty po to by to podświetlenie celowo w ogólę nie działało, gdy bezpiecznik mam wpięty to podświetlenie normalnie działa, wskazyje odpowiednio wybrany bieg, lecz po zamknięciu auta nie gaśnie w ogólę. Spróbuję z tym modułem telefonu, dzięki!