Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolego Bolek konkretną odpowiedź dzięki powiedz mi Camaro z Stanów czy z Europy ? Ile teraz za nwoke trzeba wyłożyć ? To fakt że Camaro za dużo nie ma u nas i to jest wielki plus no i jeśli chodzi o wygląd jest bardzo dobrze.
Opublikowano

Kupiem go tutaj: https://www.chevrolet.lu/

Da sie wynegocjowac spore znizki. W moim przypadku bylo to 20 proc.

Polecam wersje 2SS z magnetic ride control i dual mode exhaust.

W 2019 wejdzie nowy rok modelowy, rozniacy sie glownie kosmetyka no i 10 a nie 8 biegowym automatem. Bedzie pole do negocjacji dla modeli z 2018 (choc 10 biegowe auto zapowiada sie fajnie).

Manual tez jest dobra opcja - ma fajnie dzialajacy rev-matching. Ja jestem juz za stary na manuale ;-)

Auto ma w standardize 3 lata gwarnacji, za doplata bodajrze 700 eur dochodza 2 lata. Pelna europejska homologacja.

W kwestii spalania, silnik LT1 (przy niskim obciazeniu deaktywuje 4 wewnetrzne cylindry i robi sie 3,1 l) zadowala sie 11,5/100 przy przepisowaj jezdzie autostradowej. Szybka autostrada to jakies 13-14/100. Dzien na torze zamykalem srednia 22/100. Uwazam to za baaardzo przyzwoite wartosci.

W tym samochodzie rzadko slucha sie radia, przy czym dzwiek jest gleboki, masujacy plecy i wciaz bardzo nienachalny - teraz nic ponizej V8 mi sie nie podoba bo buczy albo pierdzi.