Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello,

Czy ktoś z Was interesował się tematem wykładziny bagażnika z szynami pod pasy blokujące bagaż w x3?

Oryginalna mata (za 500-600 zł!) kryje bagażnik całkowicie, co oczywiście nie pozwala na użycie pasów.

Nic nigdzie nie mogę znaleźć, ani w oryginale, ani w zamienniku. Nie chcę ciąć byle wykładziny na 3 cześci, bo to i tak słabo zda egzamin, a dodatkowo, będzie słabo wygłądać:/

Z góry dzięki za opinie/pomoc.

Pozdrowienia

Konrad

Opublikowano
Nie bardzo rozumiem, z tego co pamiętam to mata ma przygotowane miejsca do wycięcia na zaczepy...
Opublikowano
............................ mata ma przygotowane miejsca do wycięcia na zaczepy...

Zależy jakiej funkcjonalności od maty i ....... od zaczepów oczekuje @demonaz667

Wycinając otwory w macie pozbywa się jej "nieprzepuszczalności" na ewentualne wycieki płynów :twisted: :roll: :wink: :mrgreen:

Zresztą, żeby zaczepy były funkcjonalne na całej długości bagażnika musiałby sporo wyciąć :twisted: :roll: :wink: :mrgreen:

Jakimś tam rozwiązaniem mogła by być mata o takich wymiarach by nie zasłaniać nią zaczepów i szyn po których się poruszają :roll: :wink: :mrgreen:

Zorba pozdrawia !!
Opublikowano
Miejsca na otwory są tak zrobione, że funkcjonalność maty pozostaje zachowana...
Opublikowano
Miejsca na otwory są tak zrobione, że funkcjonalność maty pozostaje zachowana...

Jest pewnie tak jak napisałeś :D

https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/diagram/03_0273-mata-ksztaltowa-bagaznika/v0A13476

Na zdjęciach z tej aukcji (sprzedającego nie znam :roll: :mrgreen: ) lepiej to widać :mrgreen:

http://allegro.pl/bmw-x3-f25-x4-f26-mata-ksztaltowa-gumowa-bagaznika-i7276635681.html#imglayer

Stosując taką matę zaczepy i tak pozostaną w jednej pozycji a szyny będą zakryte.

Zorba pozdrawia !!
Opublikowano

Tak,

ja miałem zamontowaną siatkę na zaczepach.