Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam

Mam pytanie i potrzbuje porady otóż chciałbym zdemntować wał dyfer i skrzynie biegów z mojego diesla 150km lecz nie mam podnośnika i mam same najazdy auto jest w górze do połowy i ciezko sie dostać macie jakiś pomysł jak by to można zrobić może wywrócić auto na bok ? lecz boje sie ze pęknie mi głowica albo blok silnika i nie wiem jak radzicie ? i macie może jakaś instrukcje jak tam zdemnotować wszystko ? Prosze o pomoc

Opublikowano
To nie polonez by przewracac na bok :duh: widziałem jak typek skrzynie wyciągał jak auto stało tylko podlewarowane nie było to bmw ale dał radę. Choć wydaje mi się ze w bmw ciężko będzie zdjąć na najazdach :roll:

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano
auto i tak idzie na części wiec mi nie zalezy na karoseri znaczy drzwi blotniki itd są rozebrane itd
Opublikowano
wiec nie wiem czy je można wywalić na bok czy nie chodzi o to żeby w silniku nic sie nie stało itd
Opublikowano
Tzn jak wyjechać do przodu ? zeby go wyjąć od przodu to musze własnie od dołu skrzynie odpiąć od niego to jest przekichane