Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forowiczów!

Jestem przed zakupem 4 GC.

Mam dylemat z silnikiem - 420i lub 430i. Za 30i jest dopłata +20k. Pomyślałem, że skoro i ten i ten silnik to 2.0 benzyna, to może lepiej kupić tańszy i założyć do niego jakiegoś Boxa.

Oczywiście potrzebuje takiego rozwiązana, dzięki któremu nie utracę gwarancji na samochód. Na moją wiedzę to chyba tylko box wchodzi w grę.

Czy ktoś ma jakiś pomysł lub doświadczenia z tym silnikiem i boxami?

Dziękuje i pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano
Te silniki mają parę znaczących szczegółów które je wyróżniają co do boxa temat wałkowany dość dużo razy sam tez chciałem mieć ale nie ma złotego środka ponoć 90% z nich idzie wykryć
Opublikowano

Przeglądałem oferty Box'ów i chyba każdy znajdzie coś dla siebie.

Pytanie czy komputer w samochodzie nie pluje jakimiś błędami oraz - to co wspomniałem wcześniej - czy ASO się kapie.

Oto jest dylemat!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli komuś nie jest jasne ))), to ja mówię o 320i => 330i (B48)

Na dzień dzisiejszy można zrobić tylko na nowym samochodzie.

No i jak to się mówi w naszym świecie można kupić wszystko , oprócz zdrowia, nawet z ASO mozna dogadac i wgrac soft.

Opublikowano
ja do 428i długo męczyłem temat na forum i końcem końców każdy powiedział ze jak nie aso sie skapnie to błędy lubią wyskakiwać