Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam pytanie co to może być.Po dłuższym staniu w garażu na wyświetlaczu nie ma temperatury tylko jest czerwona kreska i w radiu to samo.Zrobiłem test zegarów i tam jest termometr ,który wskazuje temperaturę.
Opublikowano
No właśnie nie.Na wyświetlaczu w radiu po naciśnięciu na przycisk z muzyką pojawia się stacja przykładowo(RMFFM).Po ponownym uruchomieniu silnika znowu nic.Termometru dalej nie ma.
Opublikowano
Najlepiej sprawdzić termometr, jeśli się nie mylę jest w obudowie lusterka pod spodem. Przyłóż coś ciepłego np. szmatke polaną ciepłą wodą, albo na odwrót coś zimnego. Ori czujnik na allegro 35zl
x3334a545255abac1e52.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A czy przypadkowo czujnik temperatury nie jest na dole, zamocowany do nadkola, za kratką zderzaka? ??
Benzyna zamiast krwi...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zastanawia mnie co ma ze sobą wspólnego brak wskazań temperatury na wyświetlaczu przy zegarach z brakiem wskazań godziny na wyświetlaczu w radiu.I tu nie ma nic i tu.W radiu po naciśnieńciu przycisku pojawia się tylko nazwa stacji ,ale nie godzina.