Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy lampy poliftowe beda pasowac do przedlifta w e87 ? Czy wtyczka jest ta sama ? Poliftowe bez led chyba bo takie chyba byly . Mam teraz zwykle przed liftem a chetnie zmienie na polift. Czy wszystko jest plug and play ? Prosze o dobre rady
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Oczywiscie że nie pasuje plug&play. Trzeba przekładać piny we wtyczce i jeżeli zostajesz przy starej wtyczce, to jeszcze zmodyfikiwać gniazdo w lampach. Lub kupić kompletne lampy z wtyczkami po lifcie i przełożyć odpowiednio wszystkie piny. Tu masz link z DIY

http://www.babybmw.net/forum/viewtopic.php?f=29&t=15081

Opublikowano
Zastanawia mnie tylko nr wtyczki . W katalogu bmw nr wtyczki z auta przed liftem jest taki sam jak np z 2011 roku czyli 61136984758, o co tutaj chodzi? Jaki ma nr wtyczka po lifcie? Ten sam ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przeczytaj dokładnie to co ci podesłałem w linku powyżej, to nie będziesz się musiał pytać. Na drugiej stronie chłopaki podsyłają linka. Jest bez fotek, ale masz napisane co i jak. To wszystko co chcesz do auta wsadzić już jest opisane. Szukania na 2-3 sekundy w google. Dziwna jest tylko ta sprawa z tymi wtyczkami , bo realoem podaje że są identyczne, a jednak trzeba albo bolec z wtyczki usunąć albo gniazdo przerobić.