Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Bmw e61 530d 2004r. mulf1,zmieniarka też jest w schowku chciałbym dołożyć USB i AUX żeby odtwarzać muzykę z pena lub smartfona, ipada bo płyty to chyba wiekowe. Co muszę zrobić? Czy da sie zrobić żeby w miejsce zmieniarki podpiąć USB

Pozdrawiam

Opublikowano
Jest bardzo dużo tematów na forum. Ja osobiście dokładałem AUX, z USB jest problem przy tym roczniku. Wyjmujesz radio, wspinasz trzy kabelki, kodujesz i gra:)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w swojej e61 z 2005 mam aux w schowku pasażera. Chciałbym się dowiedzieć czy jeżeli kupie taki kabel http://allegro.pl/kabel-przejsciowka-jack-3-5mm-aux-na-usb-otg-host-i6598833662.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=Y2FtcGFpZ24ANDQ1MjQzMDUAMjIzMTMwAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=c51b0bab-0854-4c01-a5d6-9b04eed3545b

i podepnę pendriva to będzie czytac z niego muzyke czy musi być podpięty odtwarzacz muzyki ? A może lepiej odblokować mp3 w nawigacji profesional? Jaki może być koszt za taką usługe?

Opublikowano

Obawiam sie ze nie wystarczy ....

Wejście AUX jest wejściem w przedwzmacniacz radia - czyli sygnał pojawiający sie w tym miejscu jest tylko wzmocniony i przekazany na głośniki - nie ma tu niezbędnego "zarządzania" samym urządzeniem usb jak i plikami na nim.