Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zaobserwowałem, że jak auto znajduje się w słońcu to komputer wyświetla wyraźnie, natomiast jak jest w cieniu to przygasa i nie świeci. Więc dlatego jak jade autem to raz świeci a raz nie w zależności od tego czy auto znajduje się w cieniu czy w słońcu :) Także nie świeci jak włącze swiatła, sprawdzałem już zarówki w koputerze i świecą. Dziwne zjawisko... Może ktoś coś zaradzi ??
Opublikowano
Większość liczników posiada czujniki nasilenia światła zewnętrznego i tak przy mocnym świetle zewnętrznym rozjasniają się wskazania wyświetlacza, a przy słabym ściemniaja. Jest to po to, aby w nasłonecznionym dniu widoczne były wskazy a w nocy lub podwieczór nie raziły w oczy
Opublikowano
Dokładnie dzisiaj sprawdzałem, jak zakryję czujnik to przygasa ale wydaje mi się, że aż tak nie powinien bo poprostu nic nie widać wtedy. Może coś trzeba z tym zrobić?