Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy można samodzielnie skasować inspekcji oleju, wymianę płynu hamulcowego czy tylko w ASO lub cudowanie z komputerem? Byłem w czwartek w ASO na wymianie płynu hamulcowego ale chyba zapomnieli mi zresetować wskazania komputera a nie chcę mi się teraz specjalnie po to jechać do Rzeszowa.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jasne że się da

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ASO powinno wpisać w bazę danych że była taka wymiana , po skasowaniu przez Ciebie w idreiv pojawi się następna wymiana za dwa lata .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki ale żeby było widać wymiane w historii przeglądów w idrive to już pewnie się nie da samemu?

Mozesz sam wpisac jak masz kabel enet

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jeżeli zrobisz to sam to później podczas sprzedaży kupujący nie zobaczy "odczytu z kluczyka" tej wymiany

z kluczyka nie

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Podlacze sie, zeby nie zakladac nowego watku. W ktorym miejscu w ISTA+ moge skasowac Przeglad techniczy (Hauptunetrsuchung) oraz Badanie Emisji Spalin (Abgasuntersuchung). Albo jestem slepy albo nie moge odnalezc. Bede wdzieczny za dokladna sciezke. Mam ISTA+ po angielsku (ktory znam baaardzo slabo) - gdyby byla po niemiecku znalazlbym to bez problemu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

no mam wersje gdzie jest wrzucona tylko wersja EN inne opcje sa nieaktywne, dlatego prosze o pomoc kogos kto zna wersje EN (angielska) zeby pomogl mi znalezc gdzie te opcje znajduja sie w ISTA+