Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hej,

Jak zrobić by na mapie były widoczne punkty POI takie jak stacje benzynowe i bankomaty?

Widziałem gdzieś filmiki że ludzie tak maja.

Mam wersje z fotoradarami i je widać, ale można jakoś dodać do wyświetlania pozostałe punkty POI ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Podłączę się pod pytanie - czy można dodać własne POI i w jakim formacie. Mam navi business...

Sent with handy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Uścislając. W moim pytaniu mowa o POI które są już w navi, tylko nie widoczne na mapie, lecz w MENU.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z tego co pamiętam to w opcjach wyświetlania jest wybór co wyświetla. Poszukaj...

Sent with handy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tego co pamiętam to w opcjach wyświetlania jest wybór co wyświetla. Poszukaj...

Sent with handy.

Wlasnie nie mogę znaleźć takiej opcji.

Opublikowano
W tej navi jest inaczej niż w pozostałych. Zrób wyszukiwanie np.stacji benzynowych i wracasz do nawigacji i je widzisz.Nie ma możliwości ustawień kilku rzeczy np.stacji, hotelu, parkingu. Zawsze będziesz widział tylko jedną rzecz ,którą wyszukujesz
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W tej navi jest inaczej niż w pozostałych. Zrób wyszukiwanie np.stacji benzynowych i wracasz do nawigacji i je widzisz.Nie ma możliwości ustawień kilku rzeczy np.stacji, hotelu, parkingu. Zawsze będziesz widział tylko jedną rzecz ,którą wyszukujesz

Podziękował.

Opublikowano
... Mam wersje z fotoradarami i je widać, ale można jakoś dodać do wyświetlania pozostałe punkty POI ?

A jak zrobić żeby fotoradary były widoczne ? Mam zaktualizowaną Map Europe Next 2017-2 ... (aktualizacja odbyła się poprzez wykupienie subskrybcji na BMW Connected ... i jest ważna przez nastepne 24 m-ce.