Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gosciu widzę masz ogromne zaburzenia osobowosci... jeszcze kilka wykrzyknikow wstaw... zglos się do swojego specjalisty, niech zmieni dawki leku..

Nawet jesli nawet? I co?

!!!!!!!!!!!!!!!!!??????!!!!!!!!!?????????

I co z tym zrobisz? Bedziesz skrzyl? Plakal czy mnie dalej obrazal??

" OD NADMIARU WIEDZY JESZCZE NIKT NIE UMARL" ALBERT EINSTEIN.....
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
kolego Lewonek - gumową membranę też przyklejałeś do kapsla, czy po prostu ją wcisnąłeś?

Hej.

Montaż jest banalny. Przylozyc odme do korka na sucho. Zobaczyc jak sie uklada w srodku. Silikon nalozyc na zewnetrzna krawedz patrzac od spodu, srodka.

Pamietac trzeba o malym otworze w korku, ktory sluzy do odpowietrzania. Zapalke mozna wlozyc podczas nakladania silikonu. Korek + membrana i sprezyna i cala budowa "cepa".

"Druciarstwo" to zrobil ktos kto pozniej jest sfrustrowany, ze mu nie wyszedl montaz.

Moze i nawet spie.... to i tak nie zmienia faktu ze to druciarstwo i nie tak to powinno byc! Sam dobrze o tym wiesz! Tylko w zyciu nie przyznasz na forum ze szkoda kasy na pokrywe.

Bmw przewiduje ruska membrane i kapsel czy nowa pokrywe zaworow? Proste! Oczywiscie polak chciwy i najmondrzejszy zawsze znajdzie obejscie i latwa tansza droge! Nastepnym razem przy wymianie amorow rozbierz nalej oleju i tez bedzie dzialac.

Moje zdanie to badziew i tyle!

Mysle ze predzej czy pozniej i tak bedziesz myslal o wymianie pokrywy.

Zycze milego dnie. Tylko mnie nie obrazaj jak jeden z ponizszych bo to proste i plytkie. Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

najmondrzejszy? :D ahahah no Ty za to NAJMĄDRZEJSZY nie jesteś "kolego".

Widziałem kilka twoich postów na forum i mam już twój obraz - nędzy i rozpaczy. Nie gorączkuj się i nie odpisuj mi już. M3 już kupiłeś? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS: ja cię nie obraziłem, tylko stwierdziłem fakty na podstawie twojej nadmiernej egzaltacji i nadużywania interpunkcji.

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

Opublikowano
Nedze i rozpacz to masz Ty! Prawde pisze ze bmw e92 n53 to smietnik!! Bo jest smieciorem! Tak jak na poczatku myslalem ze ok cos zawsze sie moze spier.... i naprawialem! Tak teraz wiem ze szkoda kasy na to dziadostwo.Zrobilem pokrywe zeby nastepny co kupi nie plakal za chwile ze go oszukalem! Wystawilem na sprzedaz i wrocilem do Z4 M54. Mniej problemow wiecej frajdy! Nie jestem najmodrzejszy ale jak jestem pewny czegos na 100% to mowie jak jest a nie owijam gowno w kolorowy papier! Ten silnik to badziew i tyle! A co fo M3 . Mysle ze rs jest lepszy i pewnego dnia jak wyzeruje punkty karne to bede mogl sobie pozwolic na ta przyjemnosc :lol: narazie niestety ubezpieczenie by mnie lekko przygniotlo! Zycze Tobie szerokiej drogi i wszystkiego najlepszego!
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie jak ktoś chce to mam w dobrych pieniądzach pokrywę właśnie z tym zestawem naprawczym. U mnie po złożeniu buczało, wymontowałem kupiłem nową pokrywę i cisza. Jak ktoś chce to to chętnie pogonie.... Druga pokrywa gratis....