Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
u góry masz 2 śrubki typu TORX, odkręcasz je, potem dolną krawędz licznika wciśnij w strone silnika, góra powina pochylić się do kabiny wtedy chwyć go za tą krawędz z góry i trzymaj, jedą strone chyba prawą tam gdzie temperatura wciśnij w strone silnika, a ta gdzie wskaźnik paliwa wyjdzie do ciebie, wtedy oczom twoim ukaże się las :twisted: krzyży :twisted: , ukażą się wtyczki 3 sztuki odpinasz je standardowo czyli (nie wiem jak to opisać) naokoło wtyczki jest taki wichajster pod katem 90' musisz go po promieniu przestawić chyba w prawo podczas tego manewru wtyczki same się wypinają, następnie musisz tak zakombinować żeby licznik przełożyć przez koło kierownicy, jest to sposób który działa przy kierownicy 3 ramienej takiej małej ale są jeszcze kierownice duże i nie wiem czy tam się przeciśnie licznik. mam nadzieje że choć troszeczke rozjaśniłem ci w głowie.
Opublikowano
jasneze pomogles :D chociaz sam do tego doszedlem po dluzszej chwili- rozebralem dol i od drugiej strony wypchnalem zegary na zewnatrz :mrgreen: mimo to nie udalo mi sie odnalezc usterki:( ale dzieki!! pozdrawiam
  • 4 lata później...
Opublikowano
Czy da się jakoś zdjąć szybkę wskaźników? odczepiła się chromowana obwódka zegara i chciałbym to poprawić
Opublikowano

Grzechooo po co zakladales temat jak sam sobie poradziles bez zadnej pomocy... bez sensu

Oczywiscie ze sie da zdjac szybke, jak wyjmiesz zegary to bedziesz wiedzial jak.

Opublikowano
Czy da się jakoś zdjąć szybkę wskaźników? odczepiła się chromowana obwódka zegara i chciałbym to poprawić

Poszukaj,było niedawno na forum,nawet z fotosami.