Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kiedyś widziałem e53 na czarnych lampach z przodu, oraz z tyłu. Zaznaczam, że to nie były lekko dymione czy coś.

Także pytanie do znawców czy coś takiego wychodziło fabrycznie, tak jak choćby hella black do e34.

Czekam na podpowiedzi i pozdrawiam.

Opublikowano
Fabrycznie były tylko z pomarańczowym oraz z białym kierunkiem. W przypadku tylnych lamp przedlift od polifta różni się karbowaniem kloszy, natomiast przód widać gołym okiem - inny kształt oraz ringi w polifcie.
Opublikowano
Dzięki za odpowiedź. Czyli to co widziałem to była jakaś rzeźba? Z założenia nie mam zamiaru odchodzić od oryginału, czy też od fabrycznych rozwiązań. Ale chyba ringi ccfl sobie zakupię, bo to chyba nie będzie profanacją.
Opublikowano
Kilka osób przyciemniało samodzielnie reflektory, są fotki i opis na forum :) Jeśli chcesz ringi w przedlifcie to dobrym wyborem są reflektory Depo.
Opublikowano
Ok, chyba jednak odpuszczę temat. Nie chcę dozbrajać mojej sztuki w gadżety odbiegające od wizji tej, która leciała fabrycznie. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź.