Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka

Słuchajcie wracam do tematu nie moge znaleść starego . Podczas jazdy opony dziwnie się zachowują nie wiem czy mozna nazwać to szumieniem bardziej chuczą słychac bardzo ich toczenie nie wiem co robić.

-Zmienilem tył na przod to samo sie dzieje

- Łożyska ok sprawdzone przez mechanika

-Na czepakach wyszedł wybity lewy drązek kierowniczy i prawy łacznik stabilizatora reszta ok

-Koła kupione w tamtym roku używane nic sie z nimi nie działo załozyłem i jedzilem po zimie jak zmienilem na letnie pojezdzilem tydzien cos zaczeło się dziac o czym pisalem wyżej

-wyważne w tamtym roku alumy nie pogiete nówki

Co to może być?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jaka data produkcji opon? Może wyząbkowały się i stąd hałas. Załóż zimówki, jak będzie cisza to szukaj nowych opon.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

2010 bodajże są w tamtym roku wszystko super chodziło cisza a teraz zalozylem zimówki przejechałem sezon to opony szumią jak nie wiem do tego dziwny odgłos dochodzi na 3 biegu takie wycie wrrr wrrr wrrr wrr cos takiego tylko na 3 biegu ale to pewnie wina tych opon nie wiem sam . Jak sprawdzić opony czy mają już dość?

A co do zmiany na zimowe to też szumiały jak to zimowe na asfalcie cieplym do tego dębice frigo 2 podobno bardzo lubia szumieć :) Co radzicie ?

Opublikowano
Pomoze ktos ? bo mam dość tego odgłosu z tych kół :( cięzka sprawa