Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W moim kombiaku na dole drzwi pojawia sie rudy, na masce troche tez i w zwiazku z tym mam pytanie, czy lepiej to wyczyscic i polakierowac czy lepiej szukac elemntow w kolorze?

Dodam ze drzwi maja troche wgniotek parkingowych, a na masce sa delikatne dolki jak po gradobiciu, po za tym ogolnie lakier do renowcji bo sporo jest roznych rysek.

Przy wymianie boje sie ze odcienie beda sie roznic, no i ze moze byc problem ze spasowaniem.

Mial ktos tego typu doswiadczenia?

Opublikowano
Według mnie lepsza i pewniejsza będzie wymiana, nigdy nie wiadomo co będzie po lakierowaniu, chyba że masz jakiegoś pewniaka co Ci to zrobi naprawdę dobrze.
Opublikowano
Czy orientujecie się czy przezbrojenie drzwi jest problematyczne. mam na oku kilka elementów, ale mają inne listwy poziome i inne listwy pionowe (przy oknach) ja mam czarne błuszczące, a w tych do których się przymierzam są czarne matowe.