Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak nie odunales chlodnic lub nie zdemontowales to caly brud masz w srodku moye nie calz ale wiekszosc..
  • Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak wyjmiesz z dolu IC to bedziesz widział taka plytke na ktorej jest maaaasa syfu

pozniej wyjmij chlodnice lub odsun i dopiero czysc :) najlepiej na mokro ale wentylator tez out

Opublikowano
Na razie pisze tutaj. Potrzebna szybka pomoc i diagnoza. Zakupiłem ostatnio nowa aktualizacje do navi oryginał bo stara juz była bardzo stara, a urlop już niedługo. Wczoraj nagły psikus. Jechałem autem wszystko ok. zgasiłem na 5min odpalam i coś takiego.
Opublikowano

I jaka była przyczyna?? Ile czasu zajęła naprawa i ile Ci policzyli?? Ja dzisiaj wstepnie dzwoniłem tez do krakowa ale do menupolskie.pl

Musze jeszcze jutro podzwonić bo w czwartek mam akurat wolny dzień i pewnie gdzieś pojade na wycieczke z navi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

O przyczynę nie pytałem. Standardowo problemem są zimne luty i oprogramowanie.

Za usługę ekspres zapłaciłem 700zł. Standardowo jest 500.

http://i.imgur.com/eyc1PrK.jpg
Opublikowano
A powiedz mi jeszcze ile gwarancji na robote dają? i czy w tej cenie jest juz polskie menu? Będę do nich dzwonił i jak cos to będę chciał sie na czwartek umówić. Troche ponad 100KM mam do krakowa ale wole żeby zrobił to ktoś odarnięty
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Chyba jest pół roku gwarancji, ale dokładnie nie wiem.

Jak zdecydujesz się naprawiać tam gdzie dałem linka to proponuję Ci wysłać do gościa nawigację kurierem i jak będzie zrobiona to podjechać autem na montaż i kodowanie. Ja musiałem podjechać żeby zakodował bo nie działały funkcje takie jak BT i AUX.

Opublikowano

ja się do niego umówiłem jak w swojej robiłem i na miejscu w 3-4h mi ogarnął (spolszczenie i update) razem z moim przeszkadzaniem i milionem niepotrzebnych pytań ;)

Jak się zdecydujesz na wizytę zapytaj proszę czy może sprawdzić czy w nowych mapach jest już obwodnica Skały ;)

dzięki z gór -y :norty:

Galeria: E91 320D LCI M-Pakiet 2009r.

2010-2016 E46 Touring 320D 136km 2000r.

2016-2017 E91 318i LCI 143km 2008r.

2017 E91 320d LCI 206km|393Nm 2009r.

kod zniżkowyna 5€ do Carly: XAZHF8

http://yanosik24.pl/widget/64583.png

Opublikowano

Z góry przepraszam że nie spytałem o tą obwodnice ale dopiero teraz wszedłem na forum i przeczytałem.

Wiec dzisiaj byłem z wizyta w polskiemenu.pl , trafić tam bez navigacji chyba niemożliwe :D ale udało sie. W kolejce już czekała BMW e60 i Audi a4 B8, ale poszło szybko.

Pan wsiadł do auta, dosłownie 1min i wyciągniete (widać że nie pierwszy raz i wprawa jest)

29314a08fe2bd7b9med.jpg

3ef6ffbe82119dc5med.jpg

Auto dostałem i powiedział że jak zrobi to zadzwoni, wiec pojechałem pozwiedzac kraków. Po 3,5 godz Pan zadzwonił że gotowe. Przyjechałem wsadził i wszystko działa. Pytałem co było, ale zbyt duzo nie chciał zdradzic, powiedział tylko że była ingerencja mechaniczna i w oprogramowanie. Wgrał nowy program bo mój był juz stary i spolszczenie (spolszczenie miałem juz wcześniej tez) w gratisie usunął mi jeszcze błąd telefonu S.O.S i juz nie wyskakuje. Cena 700zł sprzęt zaplombowany i pół roku gwarancji.

Opublikowano

spoko, nic się nie dzieję ;) najważniejsze, że Tobie działa a ja będę w jego okolicach (u Miłosza z Wrap&Tune) w sobotę to podjadę zapytać ;)

Pomimo słabej pogody mam nadzieję, że zwiedzanie się udało ;)

Galeria: E91 320D LCI M-Pakiet 2009r.

2010-2016 E46 Touring 320D 136km 2000r.

2016-2017 E91 318i LCI 143km 2008r.

2017 E91 320d LCI 206km|393Nm 2009r.

kod zniżkowyna 5€ do Carly: XAZHF8

http://yanosik24.pl/widget/64583.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczorajszy dzień nie należał do udanych. Miało być tak fajnie, wybrałem sie z rodzinka do Wake Parku i w drodze jakiś młody gniewny z owianej złą sława marki BMW (właśnie przez takich debili) młody w e36 nogi i [BAD] na fotelu kierowcy,od pasa w góre juz na miejscu pasażera, ręka na kierownicy wywalona po łokieć i zapier..... waska droga i musiałem gdzies uciekać. Niestety moje starania wyszły dobrze i nie dobrze. Dobrze bo nie mam rozwalonego całego boku lub przerysowanego a nie dobrze dletego

c4668e6efc7f920cmed.jpg

49f7a6f99c015c74med.jpg

2 lata jazdy bez żadnego odprysku nawet. Starasz sie ,dbasz i co z tego.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Szkoda że nie miałeś rejestratora. Zgłosiłbyś na Policję i były by szanse na odszkodowanie.

Do felg polecam zakład Marek Czaja z Wieliczki. 100% zadowolenia z usługi. Tyko terminy w sezonie strasznie długie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wczoraj nagle przestał mi zamykać/otwierać pilot. Dzisiaj sprawdzałem drugi pilot i to samo, zero reakcji, nawet otwieranie bagażnika nie działa. Bezpieczniki posprawdzałem i sa ok. Od środka zamykanie i otwieranie działa normalnie. Podczas jazdy tez rygluje i otwiera normalnie? Ktoś miał cos takiego?? Gdzies czytałem że moduł komfortu padł.
Opublikowano

Ja mam to do dziś. Nie mam się kiedy za to zabrać. Sprawdź przewody z tyłu auta w klapie bagażnika. Jeśli przewody są ok to moduł anteny diversity padł. Miałem tak w e61 dostała się wilgoć i moduł umarł. Przy wymianie na inny nie trzeba kodować.

A no i jeżeli kasuje Ci się radio tzn stacje oraz ustawienia to prawdopodobnie moduł jest on w lotce z tylu. Otwierasz szybę bagażnika i będą tam 3 śrubki o ile dobrze pamiętam. Następnie lotka trzyma się na 2 klipsach należy ją pociągnąć do siebie.