Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

263f94cb9a76b4a5med.jpg

Witam ponownie, mała aktualizacja jesli chodzi o wyjazd z bagaznikiem rowerowym. Wprowadziłem kolegów, i sam siebie w błąd, bo okazało się, że bagażnik jednak jest firmy THULE. Jazda 130km/h bez problemu. W drodze powrotnej mocno wiało i to juz było odczuwalne.

A teraz przechodząc do konkretów czekając na fachowca od prania wnetrz (sam nie robiłem bo nie posiadam sprzetu :D ) postanowiłem wydmuchać wszystko pod maską.

W szczególności chłodnice i IC. To co pozamiatałem po 30min dmuchania samego IC i chłodnicy przeszło moje oczekiwania. Żałuję że nie zrobiłem zdjęcia ale nie miałem tel przy sobie. Polecał taki zabieg.

A teraz pranie. Sorry za zdjęcia ale telefony tylko tak daje rade. Zdjęcia przed i po praniu

92178edd04750739med.jpg

1c01603f22771081med.jpg

cd5937033148d1efmed.jpg

59fbcc087518107fmed.jpg

A tak wyglądają po wypraniu

bedbc258cf899cf0med.jpg

873a88897ad9fd06med.jpg

c513d186fa2354edmed.jpg

976168585e89632cmed.jpg

A jeszcze bym zapomniał najwazniejszego. Przyszedł czas na bolączke E91. Nie Będę pisał, sami popatrzcie.

24033705f7710c00med.jpg

bcace58e2ecbecefmed.jpg

bcace58e2ecbecefmed.jpg

cf73d76929913e02med.jpg

A to akurat od drgającej rejestracji

a7b238346f5e5744med.jpg

42151beb9f5e27bemed.jpg

fae17b799dc0ad18med.jpg

481ebffc3bf707b2med.jpg

Małe przerobienie jak w wersji poliftowej :D

de646d882b38a88amed.jpg

73aae6c2ebfc17f1med.jpg

23a5412729bd579cmed.jpg

478eadc8909b4970med.jpg

865e0f5b7cc7483amed.jpg

Edytowane przez Streetracer88
  • Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam - piszesz, że robiłeś sprzęgiełko na kompresorze klimatyzacji - jakie miałeś objawy i gdzie to robiłeś? - bo mi mechanik radzi wymienić cały kompresor :).
Opublikowano (edytowane)

Wczorajszy dzień nie należał do udanych. Miało być tak fajnie, wybrałem sie z rodzinka do Wake Parku i w drodze jakiś młody gniewny z owianej złą sława marki BMW (właśnie przez takich debili) młody w e36 nogi i [BAD] na fotelu kierowcy,od pasa w góre juz na miejscu pasażera, ręka na kierownicy wywalona po łokieć i zapier..... waska droga i musiałem gdzies uciekać. Niestety moje starania wyszły dobrze i nie dobrze. Dobrze bo nie mam rozwalonego całego boku lub przerysowanego a nie dobrze dletego

f727435b97983221med.jpg

c4668e6efc7f920cmed.jpg

2 lata jazdy bez żadnego odprysku nawet. Starasz sie ,dbasz i co z tego.

Edytowane przez Streetracer88
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

E91 jak nalezy :cool2:

daj jakies zdjecia srodka prosze :mrgreen:

dpf out kat out :(

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zmiana na plus.

Znajome tablice SBI :D

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Fajna czysta baza do modów, radości z jazdy życzę... :D

Szkoda jedynie tego dpf i kat... :(

www.facebook.com/bmwbyfazi
Opublikowano
w pierwszym etapie kiera do zmiany :)

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Tak już ja zakupiłem, bez dpf-a i kata :D a co do kierownicy to na poczatku mnie troche raziło ale sie przyzwyczaiłem. Prędzej to bym obstawiał m-pakieta zewnętrznego :P
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Z ringów jestem zadowolony. Nie zauważyłem zeby świeciły kilkoma kolorami, jest ładnie biało. Co do działania na razie tez działają prawidłowo. Ładnie się komponują w halogenami :D
Opublikowano

Dziękuje kolego:) mógłbyś mi podesłać jeszcze pare fotek na PW? Tak po południu i wieczorem

bo wiadomo ze w południe w słoneczny dzień bedzie wyglądało słabo jak ori:)

Opublikowano
Dziękuje kolego:-) Fajnie to wygląda. Myślę że po stronie pasażera świeci inaczej ponieważ masz inny marker. Chyba się zdecyduję na te markery do siebie :D
Opublikowano
Markery te same tylko juz od czasu gdy kupiłem auto ten po prawej stronie świeci troche słabiej. Próbowałem już z nim robić, ustawiać markera ale nic to nie dało
Opublikowano

Długo szukałem niebieskiej, ale nigdzie nie mogłem znaleźć i odkupiłem od kolegi z forum czerwoną taśmę. Daj namiar na prv, miałem założenie pomieszać tunel na niebiesko a dekor na czerwono. Ogólnie zmienia to wygląd wnętrza, u mnie za czarno było i wyszedł fajny kontrast, foto poniżej:

10704adf3793d67emed.jpg

130682efc081d6be.jpg

Opublikowano
Fajnie się prezentuje :8) widzę ze wymieniłeś w halogenach żarówki na led ? jak się pozbyłeś błędu? nie wyświetla się? :) :) :)