Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ja również poproszę.

D564694

Dzięki

Jest akcja na chłodnicę EFR.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Jest akcja na chłodnicę EGR oraz na przekładnię kierowniczą.

Masz jeszcze chyba, aktywny pakiet serwisowy.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Brak akcji.
Opublikowano

Witam sprawdzi mi ktoś akcję serwisowe A206124

Wypełnieniem formularz na stronie bmw i brak odzewu.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jest akcja na sprawdzenie/ naprawę złącza dmuchawy.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Czyli spodobało Ci się :)

Niestety akcji brak.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Brak akcji.
Opublikowano
Witam jestem po akcji serwisowej w Krakowie u Dobrzańskich. Pacjent 525xd 2013r chlodniczka była w dobrym stanie brak wycieku wymienili na nowa bez problemu. Autko zostawiłem o 8.00 a odebrałem o 11.20
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moje auto zakwalifikowane na wymianę w styczniu 2019, umówiono mnie dziś na wymianę, jadę na 8 rano, mam 70 km do serwisu, okazuje się ze nie ma dla mnie chłodnicy poszła pewnie dla kogoś znajomego a ja muszę dalej czekać. Miałem 12 tys km do wymiany oleju wiec wywalczyłem jako rekompensatę serwis olejowy. Serwis w którym byłem to Bmw Dynamic Motors Toruń, nie polecam.
Krzysztof
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam jestem po akcji serwisowej w Krakowie u Dobrzańskich. Pacjent 525xd 2013r chlodniczka była w dobrym stanie brak wycieku wymienili na nowa bez problemu. Autko zostawiłem o 8.00 a odebrałem o 11.20

Ale jaja. U mnie było podobnie jak u Ciebie ale chłodniczki mi nie wymienili.......

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak na pewno. Wymienili od reki i to sprawna chlodniczke. Zatankowali sportowe paliwo i jeszcze mnpakiet zalozyli. Pan Dobrzanski miał po prostu dobry dzien i postanowil zaplacic z wlasnej kieszeni. A chlodniczke wymontowal z nowego samochodu bo przecież Ci ktorzy czekaja na nie od stycznia moga jeszcze poczekac a Tobie trzeba sprawna wymienic na cito.

Opublikowano (edytowane)

Tak na pewno. Wymienili od reki i to sprawna chlodniczke. Zatankowali sportowe paliwo i jeszcze mnpakiet zalozyli. Pan Dobrzanski miał po prostu dobry dzien i postanowil zaplacic z wlasnej kieszeni. A chlodniczke wymontowal z nowego samochodu bo przecież Ci ktorzy czekaja na nie od stycznia moga jeszcze poczekac a Tobie trzeba sprawna wymienic na cito.

Przepraszam Cie bardzo ale nie czaje o co Ci chodzi wyślę zdjęcie zamontowanej a jak poczytasz tematy wcześniej znajdziesz w nich ze byłem umówiony na 1 czerwca dodatkowo umyli mi samochód :8)

https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/EhoHYuZ_qF3L3bEnVOqIsnpri2fNyM

Edytowane przez Mateusz1818
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Widzę po fotce, ze tylko chłodnica nowa, egr i wszystkie gumiaki, przewody, założyli stare. Co za dziadostwo mieli wymieniać cały komplet, taki info dostalem w styczniu, ale pewnie Bmw by poszło z torbami... Zobaczymy, o ile się doczekam, co mi wymienią.
Krzysztof
Opublikowano
Widzę po fotce, ze tylko chłodnica nowa, egr i wszystkie gumiaki, przewody, założyli stare. Co za dziadostwo mieli wymieniać cały komplet, taki info dostalem w styczniu, ale pewnie Bmw by poszło z torbami... Zobaczymy, o ile się doczekam, co mi wymienią.

Ja na akcji po wymianie usłyszałem, że oprócz samej chłodniczki wymienili mi DWIE uszczelki, które nie podlegały pod akcję. I to było niby w ramach rekompensaty za brak przyznania auta zastępczego... :D