Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy sondę lambda firmy siemens dedykowaną do mojej BMW e34 m50b20, mogę zastąpić sondą siemens zakładaną do opli z silnikiem ecotec? tą oplowaską o wiele łatwiej kupić; zna ktoś parametry? czy po zmianie wtyczek wszystko będzie grało? zna ktoś poarametry obu sond? pozdrawiam!!!
Opublikowano

nie proponowałbym takich rozwiazań, ale jesli jestes uparty to zrobisz... Przede wszystkim ilosc przewodów, napiecie sondy, nawet długosc przewodu ma znaczenie...

pozdr

CARFIX BMW

Pełny serwis pogwarancyjny.Kodowanie i programowanie, indywidualizacja ustawień. Aktualizacja oprogramowania. Dostęp do serwera online(OSS),ASAP oraz Werkstatt information recherche (WIR). Cześci nowe - parts sales support (PASS) i używane do BMW.

Szczecin ul.Mieszka I 61a

Tel.692377209

Opublikowano
Czołem! a nie orientujesz się czy w Carfix nie załatwią mi sondy siemens 5WK9 0041 do bmw? Pozdrawiam!
Opublikowano
Czołem! a nie orientujesz się czy w Carfix nie załatwią mi sondy siemens 5WK9 0041 do bmw? Pozdrawiam!

W pile w Fangrofie jest za 550 zł. Nr tel. (067)2132773.