Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam. Kupiłem sobie nowe podświetlane listwy progowe. Mam u siebie w aucie oświetlenie ambient i myślałem, że nie będzie problemu z podłączeniem. Nie potrafię znaleźć wtyczek. Czy może któryś z kolegów może mi podpowiedzieć jak to zrobić??? Wiem, że mają się świecić napisy bmw po otwarciu drzwi wraz z podświetleniem pod drzwiami ale nie wiem jak to popodpinac. Czy jest to możliwe, że w instalacji nie ma wtyczek??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Producenci aut nie robią nic na zapas.

Pomyśl ile można wybrać dodatków i jakie musieliby robić wiązki.

Ja w poprzedniej F11 podłączyłem wszystkie pod lampkę drzwi kierowcy lub nad nogami.

Nie pamiętam już....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bardzo będę wdzięczny jak któryś z Was sprawdzi jak jest w oryginale tzn. czy listwy podświetlają się wraz z oświetleniem wnętrza i gasną po wyłączeniu oświetlenia kabiny czy świecą wraz z podświetleniem pod drzwiami. U mnie lampki pod drzwiami świecą zawsze po otwarciu drzwi niezależnie od oświetlenia kabiny.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oświetlenie listew progowych gaśnie, jeśli wyłączy się oświetlenie kabiny (mimo, że lampki pod drzwiami wtedy nadal świecą).
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bardzo Ci dziękuje. To uprości montaż.

Wystarczy dołożyć kawałek instalacji z podświetlenia przestrzeni nad nogami kierowcy i pasażera.