Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:cry2: Mam problem z tiptronikiem w bmw e39. automat niechce przełanczać biegów na większy z zmniejszaniem niema problemów kiedy przełącze na reczne sterowanie wszystko dobrze chodzi.W czym jest problem bo strasznie mnie to irytuje
Opublikowano

Zgodzę się z typsonem.

Gdyby była to usterka mechaniczna to skrzynia by wogóle odmawiała posłuszeństwa. Problem będzie jednak po stronie elektrycznej i diagnoza komputerowa wykaże ją w kilka sekund.

Opublikowano
Byłem u mechanika niby spec od bmw najlepszy w głogowie powiedział że to są jakieś ciągiełka :shock: do regulacji ale nawet nie podłanczał komputera. Będzie cza jechać aż do wrocławia
Opublikowano

Sorry, ale nie moglem wytrzymac!!!

Czlowieku co Ty miales z polskiego ??? :mad2:

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Sorry, ale nie moglem wytrzymac!!!

Czlowieku co Ty miales z polskiego ??? :mad2:

wiesz ja tez mam problemy z polskim ale za to idealnie znam norweski :lol:

co ma za znaczenie u albo ó ???? forum to jednak nie dyktando a miejsce dyskusji...

pozdrawiam

kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5
Opublikowano
Sorki za błędy z ortografi nigdy nie byłem dobry.Też jedte zwolenikiem poprawnej pisowni tylko że w moim wydaniu nic nie wychodzi
Opublikowano
:D problemem okazał się olej.pomimo że oleju niby nie powinno się wymieniac wogóle, tak mówią w serwisie, to przyczyną był właśnie zużyty olej.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Ja też jestem zwolennikiem poprawnej polszczyzny, ale w tym wypadku się czepiacie. Aż tak dużego błędu nie popełnił, każdemu może się zdarzyć... Ostatnio widziałem na tym forum naprawdę niezły błąd, ktoś napisał jechając zamiast jadąc :lol: Może futurysta jakiś :twisted2:

To zacytuję sobie

Wysłany: Pią Lip 07, 2006 3:30 pm Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Ja ostatnio jechajac na wsi około 150km/h wyskoczył mi typ pijany traktorem i zawalił mi w bok ja tylko sie odbiłem i w drzewo cały samochod jest rozwalony

---------------------------------------------------------------------------------

SPRZEDAM WSZYSTKIE CZESCI 1.8 M42 COMPACT

:duh: :duh: :duh:

PZDR :)

GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :dance:

http://img171.imageshack.us/img171/9086/2fn2.jpg

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Temat stary ale mam właśnie taki problem jak w temacie. Wymiana oleju nie pomogła.(tylko bez ortografi)Diagnoza nie wykazała żadnych błędów

Witam!

Niestety wczoraj zaboserowałem u siebie podobne objawy. Jestem pełen obaw. Opiszcie, jak się skończyły Wasze problemy.

[520iA z tiptronikiem]

pozdr

:: Moje auto ::

:: Nieważne czym jedziesz, ważne dokąd ::

• 5 miesięcy temu...