Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Fatalne zdjęcia na wstępie robi się całość, a nie wycinek ekranu dla wtrysków tu ważne, nie liczba, tylko różnice między nimi

(robi się też na rozgrzanym 80-90stopni silniku korekcje wtrysków

drugi ma 5 a trzeci 3 oba wtryskiwacze do wymiany

reszta błędów to świece żarowe 4 i 3 i 2 cylinder (wymień od razu wszystkie )

(jak błąd wszystkich świec to często sterownik świec pada i też do naprawy lub wymiany )

błędy masz zapisane do pliku w EC-APPS/INPA/BIN/ na_fs.tmp otwórz ten plik w notatniku (nawet z podłączonym samochodem )

skopiuj i tak podawaj błędy, a nie zdjęcia, możesz sobie przetłumaczyć też w google tłumacz

Opublikowano
Dzięki za szybką odpowiedz,robiłem to wszystko na szybko i dlatego tak niepoprawnie.Chciałem zapisać błędy do pliku ale komp wyrzucał jakiś błąd.Czyli na sto procent wtryski do wyjęcia.Jak myślisz regenerować czy szukać używek,mile widziane sensowne podpowiedzi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czyli na sto procent wtryski do wyjęcia.Jak myślisz regenerować czy szukać używek,mile widziane sensowne podpowiedzi.

Tak, czyszczenie to pomoże jak jest różnica między najlepszym 2 a nie 6

loteria w używkach , jak masz pewność że prawie nowe to ok, ale jak kupisz znowu do regeneracji to ... :mad2:

jak regenerować to tylko w dobrym zakładzie lepiej dać 100/200zł więcej na wtrysku niż dać zregenerować jakiemuś kowalowi ,

najlepiej oczywiście nowe , ale elektromagnetyczne bosch są dostępne do nich ori części zamienne .

Opublikowano
Czy jest jakaś instrukcja na forum dla laika jak ja.czytałem różne tematy ale wyczytałem że w euro 3 nic nie trzeba wpisywać ale pewnie źle coś zrozumuałem.