Skocz do zawartości

Jakie felgi z oponami wejdą do przodu i do tyłu??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym sie dowiedzieć jakie felgi wejdą do E34 rozmiar i szerokość felgi na seryjnym zawieszeniu?

Mam na oku Aez przód 8J18H2 225 i tył 10J18H2 265. Nie bedą tarły koła i czy nie będą wystwać poza błotniki. Jesli bedą tarły to obniżyć zawieszenie ??

Opublikowano
Musisz jeszcze wiedzieć jake mają ET. Dopiero wtedy będzie można stwierdzić czy wejdą :mrgreen:

No tak ET te musze zmierzyć ale oponki takie sobie zaloże jak wspomniał kolega weltmeister ;-)

Opublikowano
Podepne sie do tematu bo chce zakupic felgi tlko nie bardzo wiem jaki mam rozstaw śrub i tym podobne rzeczy. I własnie jak to sprawdzić? Mamm e34 touring
Opublikowano

Ja max w E34 widziałem rozmiar 275/35 albo 30 profil już niepamiętam :) na 19 calowej feldze :) Widziałem na driftingu w Poznaniu :) oto foto :)

%5B480%3A480%5Dhttp%3A//img432.imageshack.us/img432/7375/felabmwe3419cali3bg.jpg

Jestem silny wewnętrznie jak Jeep Wrangler, z klasą jak Mercedes S600, niedostępny jak BMW 750iL, delikatny jak jasna skóra w Volvo C70, pięknyi wysportowany jak Audi TT i niekoniecznie szybki jak Porsche :D

...::: StreeT RacinG Is NoT A CrimE :::...

Opublikowano

przy et 15. na bank wchodzą 235 przód i 255 tył.myśle że 265 też by weszła.

tylko po co taką szeroką 265 do e34.255 starczy w zupełności.

zakrety robisz jak chcesz!

sosbiście dał bym 235 i dystans z tyłu że by nie były schowane w środku :wink:

wygląda lepiej niż na 255 a jezdzi sie dużo lepiej.no i pewnie mnie zeżre he he.

a 235 bucik na 5 w zupełności wystarczy że by śmigać po zakrętach i nie stresować sie koleinami które przy 255/265 bedą na bank drażniły.

pozdro.

UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA TO UMIEJĘTNOŚĆ PODEJMOWANIA SZYBKICH DECYZJI!

MISTRZ POLSKI poleca !!! fachowe porady w zakresie suplementacji, diety oraz treningu.

suplementy i odżywki najlepszych firm !!!

15 lat doświadczeń!!!

polecam sie...