Skocz do zawartości

korbka do szyby:-) - gdzie kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:D banalne pytanie czy idzie dostac w sklepie z czesciami korbke do szyb czy tylko ASO i ewentualnie jaki koszt :lol:
Opublikowano

Odwiedziłbym także giełde - wcześniej pospisywac sobie wszystkie bajerki, jakich nam brakuje, jakies korbki, plastkiki itd.

Wiem, ze ciezko na giełdzie dostac takie rzeczy, ale zawsze cos znajdziesz.

Polecam też Allegro - sprzedawców oferujących rozbite auta na czesci.

Opublikowano
Na giełdzie da się znależć bez większego problemu (Słomczyn), ale chyba najłatwiejszym rozwiązaniem jest właśnie szrot.Co do kosztów to ostatnio kupowałem kumplowi do e30 korbkę kosztowała 10zł :D
Pozdrawiam Grzesiek
Opublikowano
Wrzuć ogłoszenie na forum że potrzebujesz korbki to napewno ktoś sie zgłosi i dokonacie tranakcji tak jak na allegro. Ja tak robiłem np. w przypadku końcówek do spryskiwaczy. Dalej ogłosznie w odpowiednim dziale na forum i zgłosiło sie pare osób.
Opublikowano
dzieki chłopaki tak tez zrobie bo juz urwałem druga korbke chyba mnie siła w te upaly rozrywa :lol:

To moze lepiej zamow caly komplet korbek na zapas :D :D :D

Pozdrawiam
Opublikowano

Ja też będe musiał odwiedzić jakiś szrocik niebawem, bo właśnie chlasnęła mi druga korbka :duh: Na razie zaadaptowałem korbki z malczersa :mrgreen:

Myślałem że pękające korby to wada występująca tylko w e30, a widze że w e36 też jest ten problem...

BMW to samochody, reszta to tylko nieudane próby...
Opublikowano
kupie albo w dziale forum częsci gosc ma 20zł za sztuke(uzywka) albo naprawde pojade na szrocik i zapodam wiecej heheh