Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przekopałem całe forum i nie mogłem znaleźć :doh: Niby szczegół ale zastanawia... Oglądając ogłoszenia E34 często natrafiam na takie "przydomki" beci. Mógłby mi ktoś z forumowiczów wyjaśnić jaka jest różnica pomiędzy tymi dwoma określeniami? Domyślam się, że chodzi tutaj o wyposażenie, ale wie ktoś coś na ten temat więcej?

Pozdrawiam!

Opublikowano

"Limousine" to po prostu okreslenie sedana podobnie jak kombi to " Touring "

Natomiast "Executive" to bogatszy pakiet wyposazenia dostepna dla E34-Limousine i Touring w wersjach - 518i, 520i,525td, 525tds, 525i, 525ix - zawierająca ciekawe dodatki jak ekskluzywne welury, drewna i skóry 'Bisonnarbe" ,półskóry " Millpoint" , palete lakierów metallic, 17" calowe alufelgi, welurowe dywaniki, pakiet lampek oswietlenia wnetrza , skorzaną kierownice + airbag, ogrzewane lusterka, ozdobne listwy progowe BMW, halogeny, el szyby przod, siatke na zakupy w bagazniku, lusterko wew. automatycznie sie sciemniajace, zagłówki z tyłu, podłokietniki z przodu, radio bmw reverse rds oraz mały obc ze wskazaniem temp zew.