Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
wybrałeś sachs, bilstein czy monroe ?

Monroe reflex i chwalę sobie :cool2:

-------------------

Artur

Opublikowano
wybrałeś sachs, bilstein czy monroe ?

Monroe reflex i chwalę sobie :cool2:

Co za Maciek...??

Wysyla do UK?

• Partnerzy klubu
Opublikowano
wiele razy kupowałem u niego i polecam

ale czy wysyła do UK to nie wiem

http://czescidobmw.pl/

Dziękuję za polecenie.

Wysyla do UK?

Wysyłamy części do wszystkich krajów UE:

https://www.facebook.com/czescidobmw/photos/pb.103041966481170.-2207520000.1423490024./697477240370970/?type=1&theater

http://czescidobmw.pl/strony/koszty-dostawy.html

Zapraszam do kontaktu:

http://czescidobmw.pl/strony/koszty-dostawy.html

pozdrawiam

.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam posiadam bmw e90 rok 2008 w pakiecie m 318i chce wymienic amortyzatory czy mozecie cos doradzic z gory dziekuje tylko mam problem bo zalozylem ogumienie 255 na tyl i jedna strona mi obciera czy moge podnies auto na amortyzatorze
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam! Powoli pierwsza rzecz w moim układzie zawieszenia odmawia posłuszeństwa, nie ma co odwlekać, trzeba wymienić. Pytanie - z Waszego doświadczenia - co jest warte polecenia (standardowe zawieszenie):

- monroe

- sachs

- bilstein

- kayaba

Nie chcę przepłacać, ale zdecydowanie nie chcę oszczędzać. Jeśli najdroższe (bilstein) są zdecydowanie lepsze to nie będę się zastanawiał. Dziękuję za sugestie :wink:

Opublikowano
Dużo jest już takich wątków. Poszukaj :) ja od siebie dodam że najtańsze z zestawienia są monroe i ja właśnie takie mam . Jezdze już ok 50 tys i jak dla mnie gitara :)
Opublikowano
Właśnie, zwracam uwagę na to, że autko potrzymam pewnie jeszcze z półtora roku, co u mnie oznacza około 50kkm, nie chcę wymieniać dwa razy, chytry dwa razy traci ;)
Opublikowano
ZDECYDOWANIE KW :mrgreen: ze sprezynami kw

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W ostatnim czasie zamontowalem bilstein b6 wraz ze sprezynami eibach pro-kit i jest olbrzymia poprawa właściwości jezdnych. Bardzo ładnie wybiera nierówności jedynie na poprzecznych czuć większą twardość. Polecam. Wysokość zmieniła się bardzo nie znacznie.

Najpierw założyłem same b6 i auto poszło w górę. Po dokupieniu sprężyn pro-kit jest ciut niżej niż oryginał.

Opublikowano
Zdecydowanie stockowe, bez sprężyn. B6 na pewno odpada, dwa wymieniam tylko przód - tył jest idealny.
Opublikowano
jezeli 50 tysiakow to monroe jest dobrym wyborem.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Co najmniej 50kkm. Teraz nawinąłem tyle w mniej niż 1,5 roku, do tego planuję zakup mieszkania, być może przytrzymam autko trochę dłużej. Ma być trwałe.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja wybrał bym Sachs.

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
witam koledzy, właśnie szykuje się do wymiany tylnych amortyzatorów, wiec proszę o rade, jakie kupić, czy firma Monroe jest godna uwagi i co do tego jeszcze dokupić , bo chyba sprzedają gołe, napewno poduszkę dolną
Opublikowano
różne są opinie na na ich temat, ja nie jeżdżę po torze, ale głownie po dziurach, a znałem komplet tył gazowych za 500zł, czy KYB byłby lepszy?