Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

cześć,

Musiałem zmienić u siebie lewy przedni reflektor (przed lift na żarówkę H7), kupiłem używkę na alledrogo i po zmianie światła świecą w ten sposób \_ _/ niestety nie pamiętam jak świeciły przed zmianą i teraz nie wiem czy przypadkiem lewa lampa nie jest z anglika. numer lampy wskazuje jednak na europe (?) 6902745 (E13). Czy w Polsce światła nie powinny świecić w ten sposób _ _/ ? Jak się upewnić że lampa jest na europę?

Edytowane przez Sokra
BMW E46 320D 2000r.
Opublikowano

podjedź pod ścianę i sprawdzisz , lub na stację diagnostyczną ,

jeżeli anglik to jedynie wymiana odbłyśnika cie czeka , jakieś mam ale nie wiem która strona , a może są obie , nie wiem nie pamiętam , a stary reflektor posiadasz? zamienić odbłyśniki i po problemie ,

Reflektory Samochodowe-SpawaniePlastików
Opublikowano
własnie stara lampa była zmieniana, ponieważ odbłyśnik się stopił przez źle włożoną żarówkę
BMW E46 320D 2000r.
Opublikowano
No tak , nie raz się z tym spotkałem , wytopiony odbłyśnik lub wypalony , jutro zadzwoń od 8:00 rana otwieram firmę , przypomnij mi o tym a na pewno lukne co mam , telefon znajdziesz u mnie w profilu ,
Reflektory Samochodowe-SpawaniePlastików
Opublikowano
Jutro zapewne odeśle lampę kupiona na allego. Znalazłem jeszcze lampe niedaleko siebie jeśli i ta nie będzie pasowała to napewno się odezwę, dzięki i pozdrawiam.
BMW E46 320D 2000r.