Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jako uzytkownik tego auta cos dorzuce od siebie...auto fajne szybkie ale uwazam ze w miescie nie idzie wykorzystac jego potencjalu,raz jechalem tylko ze 130 mil i to przez chwilke, swiadomosc utraty prawa jazdy czy wysoki mandat skutecznie zniechecaja do szybkiej jazdy,pelno kamer etc,owszem frajda jest nieziemska ale po jezdzie testowej nowym cts-v stwierdzilem ze bmw jest wolne:)to jest wariat na 4 kolkach i ma cudowny dzwiek z tego 6.2L::)jak masz mozliwosc w Polsce dorwania tego cts pomysl o nim to bedzie moj nastepny leasing:)
Opublikowano
"Kraj pochodzenia Polska "

Ciekawe czemu wersja na Niemcy i do tego odwiedzała serwis w Monachium :mrgreen:

Zarejestrowana na fabrykę , wiec Niemcy . Koledzy z fabryki tez czymś musza jeździć :)

Odwiedziła serwis przy około 3000 km - M tak już ma , nowa jest zblokowana i dopiero po dotarciu i wymianie kilku płynów oraz filtrów odblokowują pełna moc.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Niepotrzebnie przezywacie samochód fabryczny itp.

Ja mam kupioną u delara w Polsce E93, też "fabryczną".

W książce serwisowej w miejscu wpisu o serwisie przedsprzedaznym wykonanym przez dealera jest inna pieczątka.

Tylko pieczątka z datą i opis

Dingolfing Werk 4.2 (w tej miejscowości jest fabryka BMW)

i chyba dopisek w stylu autolieferung

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

W przypadku tego M5 hmm to troche naciągane.

Ale moją E93 jak będę sprzedawał napiszę kraj pochodzenia Polska. Dealer BMW w Polsce mi ja sprzedał, a że pierwszym właścicielem było BMW AG, no coż, szczegóły.

Nawet ubezpieczenie było w pakiecie dealerskim jak z polskiej sieci handlowej.

Opublikowano
Możesz także sprawdzić w ASO czy była uruchamiana procedura startu a jeśli tak to ile razy.

Cenna uwaga ! Lounch control - czy są jakieś obostrzenia od BMW co do ilości startów jeżeli chodzi o gwarancje ?

Ciekawy jestem czy ma ktoś wiedzę / doświadczenie w tej materii.