Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam inpe 5.02 gdy chce sprawdzic/połączyć sie z jakimkolwiek elementem oprócz silnika wyskakuje mi jakis tam bład typu IFH-0006 ITP z silnika niby cos tam odczytuję najpierw wyskakuje jakies okienko a potem jakiś tam odczyt robi z reszta null. Chciałem zaprogramować kluczyki bo mi mechanik tka naprawiał auto ze teraz mam dwa kluczyki :P jednym otwieram drugim odpalam
Opublikowano
Do 2000r polaczenie obd do silnika jest pod kierownica, z reszta systemow w samochodzie polaczenie jest pod maska z lewej strony przy podszybiu
Opublikowano
To ja wiem ale mi chodzi czemu jak się połacze tylko odczyt silnika moge zrobić? a nie np połaczyć sie z poduszkami itp jeśli mam błedy? albo zaprogramować kluczyka?
Opublikowano
Do 2000r polaczenie obd do silnika jest pod kierownica, z reszta systemow w samochodzie polaczenie jest pod maska z lewej strony przy podszybiu[/quote

Nawet nie wiedziałem ze mam pod kierownicą a mam rok 98.