Skocz do zawartości

nieoryginalne lampy angel eyes, e60, 530D, 2003 czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie, chcialbym zapytac czy warto wydac pieniadze na nieoryginalne lampy typu angel eyes, przyklad w ponizszych linkach

http://allegro.pl/lampy-bmw-e60-e61-black-angel-eyes-diody-led-ccfl-i5924646216.html

http://allegro.pl/lampy-bmw-e60-e61-03-07-angel-eyes-chrome-led-indi-i5815759561.html

mial moze ktos z Was doswiadczenie z tego typu lampami? Jesli tak to prosil bym o opinie, jak to w realu wyglada po zamontowaniuj jak to swieci itp, czu moze to zalatuje jakas wiocha? Czy sa problemy a jesli tak to jakie? Obecnie auto wyposazone jest w lampy halogenowe, co kompletnie mi sie nie podoba...

Z gory dziekuje za opinie :)

Opublikowano
Heh, nie ulepszaj swojego auta na siłę :nienie: Kup sobie oryginalne lampy LCI i wszystko będzie ładnie wyglądać :cool2: Co prawda te z pierwszego linka wyglądają jeszcze w miarę spoko, to te z drugiego to jakaś pomyłka :mad2:
Opublikowano
kup orginalne lci te z allegro nir wiadomo jak beda lezec na aucie i wogole nie wiadomo jaka trwalosc czy nie zrobia sie za rok matowe klosze czy nie wypala odblysniki itp
Opublikowano
Ja pierdole , jak mozna pisac "wogole" rozumiem ze na obczyzniec czlowiek zapomina jezyk, ale chyba nie az tak. A co do lamp to wez nie rob wiejskiego tuningu i kup LCI.
Opublikowano
heh, chlopaki :) dzieki za rady, przekonaliscie mnie do oryginalnych LCI :) i zeby to ladnie swiecilo jakie zarowki radzicie zamontowac? I czy nie bedzie jakiegos problemu, bo tak jak wspominalem moje auto jest z 2003 roku.
Opublikowano

w 2003 roku wystąpują problemy z adaptacją, bo sa jeszcze dwa moduły świateł... Szczerze jak masz dobre, nie parujące to nie szukaj sobie problemu.

Wymień tylne na depo - efekt jest super, święcą praktycznie jak oryginały i są p&p

Opublikowano
w 2003 roku wystąpują problemy z adaptacją, bo sa jeszcze dwa moduły świateł... Szczerze jak masz dobre, nie parujące to nie szukaj sobie problemu.

Wymień tylne na depo - efekt jest super, święcą praktycznie jak oryginały i są p&p

Ale to oznacza ze lampy LCI w moim aucie nie maja prawa bytu? Nie mozna cos zmenic/wymienic jakas czesc zeby te lampy swiecily bez problemu? Pytam bo kompletnie sie na tym nie znam.