Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w polecanych warsztatach w Wawce nie znalazłem takiego, który by dotyczył stricte zbieżności.

Jestem po wymianie kompletnego przedniego zawieszenia i zakupie nowych opon - czas więc na zbieżność.

Znacie może w Warszawie, najlepiej gdzieś blizej centrum miejsce, gdzie mógłbym oddać autko w solidne ręce w w/w sprawie?

Byłbym wdzięczny za wszelkie cynki.

pzdr.

radocha z jazdy!
Opublikowano
Zadzwon do mcars i ich zapytaj, oni maja jakiegos speca od zbieznosci niedaleko powazkowskiej, podobno fachura niezly.
były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
Opublikowano
ja zbieznosc i geometrie robilem w Zielonce k/wawy w Centrum Orzechowski ul chyba Pilsudskiego (wylotowa na Wolomin). 70 pln za przednie zawieszenie z wydrukiem, tylnego nie ruszalem bo bylo OK. za badanie laserowe pozwalajace stwierdzic czy samochod jest prosty (nie wiem jak sie fachowo nazywa) z wydrukiem 50 PLN. bylem dwukrotnie i polecam

pozdrawiam

qba_m

Opublikowano

dzięki chłopaki za wskazówkę, ale może jest jednak coś bliżej centrum Wawki?

podnoszę wątek bo coś widzę, że ze zbieżnością to warszawiaki niewiele mają wspólnego :P

radocha z jazdy!