Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Moje pytanie jest jak w tytule, gdzie mianowicie znajduje sie wzmacniacz antenowy w BMW E46 2003 R SEDAN

Chce go wymienic poniewaz, otwieranie auta nie dziala z pilota a z konsoli centralnej jest wszystko ok.

Z gory dziekuje za pomoc..

Pozdrawiam

Opublikowano

Otwieranie auta z pilota to nie koniecznie wina wzmacniacza.

Częśto winny jest sam pilot - jego bateria. Ostatnio przerabiałem ten temat. Pilot coraz rzadziej działał, aż w końcu był problem z otworzeniem auta. Wymieniłem baterię we wszystkich kluczkach i aż miło. Za pierwszym kliknięciem.

Gdyby Bóg lubił przedni napęd chodzilibyśmy na rękach...
Opublikowano

Jak już uważasza :)

Ja poszedłem w inną stronę, (u klucznika nie sprawdzałem więc nie wiem czy był sygnał)

Wymiana baterii na pewno jest tańsza niż wzmacniacza :)

Koszt baterii to 17zł.

Daj znać jak wymienisz wzmacniacz czy pomogło. :)

Gdyby Bóg lubił przedni napęd chodzilibyśmy na rękach...
Opublikowano

Nie mam tam baterii , lecz akumulator ..

Zalatwilem od kumpla wzmacniacz , ale okazalo sie, ze jest inny (moj jest prostokatny a nie kwadratowy)

Co ciekawe ostatnio znowu ptworzyly mi sie same szyby na parkingo , padal snieg i mialem lekkie zaspy w aucie..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, mialem napisac co bylo...

Z tego co mowil mechanik to wzmacniacz antenowy dostawal sygnal ale nie dawal go dalej, wymieniono go i dziala, za przyjemnosc wtszlo 200 zl, ale spokojna glowa, ze auto same sie nie otworzy :)