Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

viewtopic.php?f=73&t=117891

Witam,

Jakiś czas temu założyłem w samochodzie markery 60w niestety jeden zaczął przerywać wiec chciałem zobaczyć co jest nie tak i dziś po odpięciu i wypięciu markera bmw nie chce zapalić a kontrolki w samochodzie migają jak szalone przy probie odpalenia słychać tylko tykanie. Czy istniej szansa ze podczas odpinania i podpinania markera zrobiło się jakieś zwarcie ? albo coś się spaliło ? Poniżej filmik obrazujący jak to wygląda : https://www.youtube.com/watch?v=D8_WFmahio8&feature=youtu.be

Opublikowano
Myślałem tak przez moment ale samochód wcześniej dziś odpalał bez problemu stojąc na dworze przy -15 , czy przy rozładowanym aku kontrolki by tak szalały jak na filmiku ?
Opublikowano
tak,wcześniej był naładowany i odpalał,teraz jest rozładowany-być może jest już słaby,albo samochód stał jakiś czas z włączonym oświetleniem wewnętrznym,lub bawiłeś się światłami i się rozładował bo nie ma już swojej pojemności,tykanie które słyszysz to automat rozrusznika,typowe objawy braku prądu w akumulatorze :wink:
Opublikowano
nie ma reguły mógł zapalić ,a potem [BAD] mrozy są i jak coś nie działa w diesluduowozie to pizda sałata nie zapali chyba ze aku podładujesz, przy słabym prądzie będą ci wszystkie błędy szalały,poczekaj do czwartku to ruszysz albo autobus,metro
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.