Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki problem ze przepaliła mi sie zarówka od ringów chciałbym ją wymienic ale nie wiem gdzie sie ona znajduje w lampie? za wszelkie podpowiedzi bardzo dziekuje :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiemy jakie auto/rocznik/typ lampy? Tu masz przykładowe diagramy lampy z realoem dla serii5 F10 z 2012 r. http://www.realoem.com/bmw/enUS/partgrp?id=MU31-EUR-10-2012-F11-BMW-530i&mg=63 . Możesz sobie wstawić swoje auto i poszukać po lampach.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
Przepraszam bardzo juz uzupelniam dane moja becia to 520d z 2012 roku wesja SE bez ksenonów przeglądałem ten link ale nic odnosnie lokalizacji zarówki lub zarówek nie znalazłem mam normalne kierunki a nie ledowe jak w wersji sport :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano

ale tu masz opisy do wersji "E" a kolega ma "F"...

co do wymiany żarówki w wersji F muszę Cię chyba zmartwić :( jej po prostu nie ma (są tam zainstalowane DIODY LED- i nie mam do nich dostępu, chyba że rozkleisz klosz...)