Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam w mojej coupe 93rok przepalil mi sie prawy ksenon.co teraz mamzrobic?jest mozliwosc kupic jakos go taniej czy cos??
Opublikowano
przełoz "zarowke" z drugiego reflektora, by sie upewnic czy to na pewno wina zarowki czy moze instalacji lub przetwornicy. Jesli tak to na allegro mozna kupic stosunkowo tanio nowe. Sa dwa rodzaje - D2S i D2R zaleznie od tego czy masz soczewki czy normalne odblysniki. Dobierz odpowiednie. I koniecznie kup dwie sztuki. Gdy zmienisz tylko jedna to bedzie wyrazna roznica w kolorze swiatla

pozdrawiam

t.

Opublikowano

Wydaje mi się, że kolega bardziej będzie potrzebował "żarówkę" z ustawioną ogniskową i mocowaniem na H1.

Zależy jaką ma zrobioną przeróbkę.

Opublikowano
focus widze ze jestes z wawki. podjedz do bawarii na czerniakowską i zapytaj chłopaków na serwisie, najlepiej pytaj o arka . oni mają żywane to kupisz od nich za dobrą butelkę. sam osobiście byłem

Ten, kto sie pyta jest głupcem przez pięć minut,

ten kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.