Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jest wzorcowa i oryginalna, korozję miała tylko na wydechu więc dałem nowy :mrgreen: o przebiegu nie będę pisał bo znowu będzie że to niemożliwe, tym bardziej o jej cenie :mrgreen: to jest auto mojego rodzonego brata, mi wystarczą e32 i e39 :D jeszcze dwie fotki i już nie zaśmiecam tematu, przepraszam autora :oops: Co do 540iA z tematu to jedź i oglądaj , warto włożyć kasę i mieć takie auto, jeśli tylko nie jest mocno pognita !

Marek, nawet mnie nie denerwuj przed świętami takimi fotami e34 :nienie:

Wiesz, że mam sentyment do e34.

Gdybym miał normalne warunki, to pewnie zmieniłbym zlecenie na to auto :cool2:

Co do omawianej 540 to wg mnie, niestety cały lewy bok ma zgnity ( łącznie z tylnym błotnikiem ) i to sporo. O prawym się nie wypowiem bo niema fotek.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano

@320SI: piekny egzemplarz, absolutnie nie zasmiecasz tematu i mysle ze w tym wypadku jeden temat = jeden samochod nie dziala ;)

Gratulacje dla Ciebie za utrzymanie 20+letniego samochodu w takim stanie.

Ja tymczasem chyba poprosze DRAY'a o sprawdzenie tej 540...

Opublikowano

Popros sprzedajacego o zdjecia progow, a w szczegolnosci tych "wnęk" pod mocowanie lewarka i oczywiscie ranty drzwi, bo jak ma byc rdza, to wlasnie tam. Progi zgnite mozna rzezbic u blacharza, jezeli drzwi zaczynaja gnic, to ich wymiana jest tylko kwestią czasu.

Ze zgnitą podłogą w e34 sie jeszcze nie spotkalem, a przerabialem juz 3 sztuki w roznym stanie rozkladu, a teraz mam czwartą.

Jeżeli to twoje pierwsze e34, to podziwiam, idziesz na gleboka wodę!