Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błękit cesarski wygląda super :)

Do mpaku bym brał srebrny :norty:

Fajnie Trzastek że tak sobie skonfigurowałeś bo myślałem że w mpakiecie tylko z czarnymi dodatkami fajnie wygląda a jest inaczej :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzieki świder16

Własnie starałem się czymś złamać - to obramówiki okien alu satyna, grill tez jasny a "skrzela" w kolorze bo nie chciałem srebrnych bo lepiej wygląda jak...ich nie widać. Środek tez nie ma czarnych listew tylko srebrny hexagon z niebieskim paskiem. Myślałem o carbon performance ale by było za czarno. Jakis akcent rozjaśniający pasuje idealnie.

Update. Nakładki pedałów BMW Performance założone - nie wiem dlaczego tego nie można domówić już na etapie produkcji. Fabrycznie jest z podstopnicą M a nakładka na hamulcu jak w Polonezie. Teraz wszystko pasuje jak trzeba :D wyglądają jak tu (zdjęcie przykładowe) http://www.tnimages.com/Other/Camera-Awesome-Photos/i-xMkkJfS/0/L/CA10151211085368-L.jpg

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fajne auto.

dziwie sie ze nie lubisz skor. te merynosy z individual sa całkiem mile i przyjemne. ale w sumie nie kazdemu musi sie skora podobac :) konfigurowales auto pod siebie wiec byles w stanie zamowic wszystko co chcesz a nie wszystko co musisz. wiec gratuluję :) chociaz troche nie w moim guście ta alcantara i chrom to wazne aby sie Tobie podobal :)

a o m3 dtm cos napiszesz ? jakies fotki ? wrażenia? jezdziles standardowym m3 aby wyczuc roznice?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
fajne auto.

dziwie sie ze nie lubisz skor. te merynosy z individual sa całkiem mile i przyjemne. ale w sumie nie kazdemu musi sie skora podobac :) konfigurowales auto pod siebie wiec byles w stanie zamowic wszystko co chcesz a nie wszystko co musisz. wiec gratuluję :) chociaz troche nie w moim guście ta alcantara i chrom to wazne aby sie Tobie podobal :)

a o m3 dtm cos napiszesz ? jakies fotki ? wrażenia? jezdziles standardowym m3 aby wyczuc roznice?

Na wiosnę zrobię opis. Auto już zimuje.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• 3 tygodnie później...