Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem ze swoją e60 520d 163km a mianowicie zdecydowałem się aby ją trochę wzmocnić więc udałem się do TC PERFORMANCE do Łodzi. Po pomiarach na hamowanie okazało się że moje auto ma około 118 koni czyli masakra.. Okazało się że mam założone wtryski z 318d i dlatego auto ma taką moc. Panowie powiedzieli mi żebym założył wtryski z 520d i wtedy do nich wrócil i teraz moje pytanie czy kupować używane wtryski gdzieś na internecie czy oddać te do przerobienia? Bardzo proszę o pomoc

Opublikowano
Ja bym to widział tak, że kupujesz od 520d używane i dajesz do specjalistycznej firmy na sprawdzenie, czyszczenie i ew. regenerację. Wtedy masz pewność, że z tym tematem będzie :cool2:
Opublikowano
Mało prawdopodobne bo wszystko co jeździ generalnie przekroczyło już dawno 200 tys km i może mieć swoje niedomagania. No ale mogą się trafić dobre.
Opublikowano
Zadzwoń do firmy madluk ze skarżyska kamiennej. Znajomy kupował u nich do e91 320d. Regenerują i sprzedają używane, sprawdzone wtryski z wydrukiem i gwarancją. Kolega jest bardzo zadowolony a troche kilometrów już na nich zrobił. Cena za sztukę po zwrocie starych ok 400zł.