Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niedziele 4 tego czerwca w skromnym czteroosobowym gronie wybralismy sie w dwa E24: 628CSi 1982 oraz 633CSi 1978 na Oldtimer Show w okolicach Berlina.

Wbrew wczesniejszym zapowiedzia na teren wystawy wpuszczono takze klasyki wyprodukowane po roku 1976, takze i nas :)

Poczatkowo zimna pochmurna pogoda i niska frekwencja na targach nie wprawiala nas w najlepszy nastroj ale kolo poludnia wyszlo slonce a droga dojazdowa doslownie zakorkowala sie klasykami :D

Ponizej kilka amatorskich zdjec:

TUTAJ ZDJECIA

E24 628CSi 12/1982 Delphin-Metallic - wegetacja... :(

E28 524td 06/1985 Karminrot ze szpera :) i silnik nowka!!!

Nowe amortyzatory BILSTEIN B6, CZESCI UZYWANE

Kontakt: 0049-176-4889-3646, 0695039390, GG 244669 lub PW

Opublikowano

Trzymalam kciuki za Wasza pogode i troche sie przydalo... dobrze ze sie Wam na glowe natarczywie nie lalo :mrgreen:

Tommy, wypuscili Cie z kraju :shock:

Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano
Trzymalam kciuki za Wasza pogode i troche sie przydalo... dobrze ze sie Wam na glowe natarczywie nie lalo :mrgreen:

Tommy, wypuscili Cie z kraju :shock:

Tak.

Gorzej było z wpuszczeniem ;)

Ale jakos dałem radę a imprezka była bardzo zacna!

http://img223.imageshack.us/img223/6755/633csi21nn.jpg
Opublikowano
Gorzej było z wpuszczeniem

to bylo zostac, Berlin jest nienajgorszy :mrgreen:

Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano
Gorzej było z wpuszczeniem

to bylo zostac, Berlin jest nienajgorszy :mrgreen:

Eee wole Wrocław ;)

http://img223.imageshack.us/img223/6755/633csi21nn.jpg