Skocz do zawartości

[3xx] uchwyt na kubki w konsoli centralnej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam banalne pytanie - czy może mi ktoś z Was powiedzieć jaka jest średnica uchwytów na kubki w konsoli centralnej? Bo właśnie na urodziny dostałem od żony kubek termiczny BMW Motorsport i muszę do niego dokupić uchwyt :)

EDIT: chodzi o te uchwyty

http://c.wrzuta.pl/wi13230/e1b02258002451484c6a5738/dscn4579

Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
Opublikowano
Dzięki ale chodziło mi raczej o średnicę a nie gdzie mogę kupić - wiem że są na allegro ale dzwoniłem do kilku sprzedających, w tym do tego i ewidentnie im nie zależy tak bardzo na klientach bo NIKOMU się nie chciało zmierzyć. Dlatego piszę tutaj w nadziei że ktoś z Was będzie uprzejmy ;) Kubek ma 9 cm średnicy.
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
Opublikowano
Czyli rozumiem ze nie chcesz kupić oryginalnego uchwytu. A jeśli masz kubek bmw to na pewno będzie pasował do ori uchwytow
Opublikowano
Czyli rozumiem ze nie chcesz kupić oryginalnego uchwytu. A jeśli masz kubek bmw to na pewno będzie pasował do ori uchwytow

No patrz, nie pasuje :D

Opublikowano

Jeśli kubek jest w stożku to pion będzie trzymał ... nie wiem zresztą - cały ten cup holder o kant d... można rozbić i tak.

Zmieniaj biegi z zapakowanym holderem czymś innym niż mała puszka czegokolwiek.

Opublikowano
Ha! Będzie pasował, dzięki rothe46! Średnica to 80 mm, źle zmierzyłem. Oczywiście chcę kupić oryginał, kubek był kupiony w ASO ;) ale i tak made in China.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ha! Będzie pasował
Nie będzie. Inaczej kubek do uchwytu włożysz tylko co z tego jak na każdym zakręcie będzie się odchylał od pionu i ciągle trzeba będzie go przytrzymywać dłonią.
Opublikowano
Będzie pasował!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie na 100% a nawet 1000%, tez mam taki kubek i pasuje ale nie będę prowadził tutaj przepychanek z ludźmi co lubią na forum czytać posty i je krytykować a z pomocą u nich to słabo :mad2: :mad2: . Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
OT. Dyskusja o niczym. Akurat też używałem takiego kubka, w takim samym uchwycie dlatego też podzieliłem się własnym doświadczeniem.