Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
dobra Pany ma ktoś założone dystnase do ori 193 ? mam po byłych 313 dystansem einbach 15mm i zastanawia mnie czy podpasują :)

Lekko, swego czasu wahałem się nawet nad 20mm ale wtedy efekt był lekko przesadzony :).

http://s32.postimg.org/8t3axzpc5/podpis_Forum_BMW.png
Opublikowano
dobra Pany ma ktoś założone dystnase do ori 193 ? mam po byłych 313 dystansem einbach 15mm i zastanawia mnie czy podpasują :)

Lekko, swego czasu wahałem się nawet nad 20mm ale wtedy efekt był lekko przesadzony :).

no to mnie uspokoiłes :) to wpadaja - myśle że jeszcze max 2 tygodnie wytrzymam na zimówkach :8)

za 2 tygodnie biorę się za zaciski - trzeba je trochę odswieżyć - kupiłem lakier od foliatecu - cały zestaw do malowania

mocno zastanawiałem się nad złoty, niebieskim - ale finał finałów padło na srebrny gdyż bałem się że festyn wyjdzie tym bardziej, że to nie 335i albo zaciski od mperformance :mad2: :mad2:

Opublikowano

grzeją się grzeją - w a4 b8 pomalowałem farbą do malowania grilli ogrodowych - miałem sytuacje awaryjnego hamowania z 220km/h i po zatrzymaniu oprócz dymu to smród farby niesamowity było czuć.

Farba mega spoko bo 6 mc jeździłem przed sprzedażą i nic kompletnie sie nie działo z nią.

Teraz chce lakier w pedzelku gdyż jest wiatr i nie chce spreyu zeby sie nie bawić w maskowanie wielkie nadkola i karoserii

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
w zestawie masz farbę z utwardzaczem o ile pamiętam (trzeba jedno z drugim wymieszać) i sprej do czyszczenia hamulców. jeżeli nie potrzebujesz jakiegoś wymyślnego koloru to za 120zł na luzie kupisz sobie puchę hammeritea,puszkę sprayu do czyszczenia hamulców,jakiś pędzel i jeszcze na łychę zostanie ;)