Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Mam problem z automatyczna skrzynia biegow w bmw e39 kombi rok 2003 silnik 2,5 163km. A mianowicie skrzynia przechodzi w tryb awaryjny po podpięciu pod kampa wyskakują nastepujace bledy 33 37. a na drugim kompie 52 53 54. Proszę o pomoc.... (:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nazwij poprawnie temat, bo zaraz zostanie zablokowany, i podłącz auto pod normalny program, np, INPA.

Bo takimi numerkami to możemy sobie zgadywać, tym bardziej że nawet nie wiemy czym auto było diagnozowane, ani w jakich okolicznościach skrzynia wywala błędy.

Opublikowano
skrzynia przechodzi w tryb awaryjny po nacisnieciu mocniej na gaz i dziwny odgłos z tylu samochodu. potem wyskakuje tryb awaryjny i samochodem porusza się jak by slizgalo sprzeglo. Nie wiem dokładnie jaki to był program którym podpiol mi fachowiec. doczytałem się tylko ze blad 37 jest to spadek napiecia
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zmień fachowca, czyli podjedź do kogoś kto miał coś wspólnego z BMW, programy do diagnozy BMW opisują błędy dość precyzyjnie, i nie jest to opis dwu cyfrowy, tylko konkretne zdefiniowanie literowe błędu oraz oznaczenie cyfrowe, ale w innym formacie