Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No tak ale trzeba bawić się w klejenie. Trzeba dołożyć stówkę i będzie nowy :)

Oj kolego w Lubinie na gieldzie wolaja 150 za komplet uzywek w nieciekawym stanie to za 130 nowek sie chyba nie kupi - a jak kupisz to jakies paskudne podrobki, ktore sie rozleca za rok.

A z tym klejeniem to nie jest tak zle idzie zrobic bez problemu

Opublikowano

... tu masz na sztuki :

http://www.allegro.pl/item106862868__halogeny_lewy_prawy_bmw_7_e_32_.html

jak same szkło chodzi po 25 - 35 zł to te halogeny są w dobrej cenie , / i na sztuki / wiem że to trochę kasy ale soczewkowe się trzymają cenę , możesz napisać do tych co wystawiają szkła do E34 - kedyś wystawiali do E 32 / chyba z Krakowa / i zapytać bo już dawno nie widziałem ich na allegro albo zapytaj tam gdzie mają części do BMW czy nie sprowadzą ? np. na Brzeziu przed szlabanami po prawej jak wyjeżdzasz z Raciborza ..

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

Oj kolego w Lubinie na gieldzie wolaja 150 za komplet uzywek w nieciekawym stanie to za 130 nowek sie chyba nie kupi - a jak kupisz to jakies paskudne podrobki, ktore sie rozleca za rok.

Oczywiście, że podróbki. Mam jednego dokładnie rok i narazie jeszcze się nie rozleciał... tak mi się wydaje, ale już schodzę na parking i zobaczę czy jeszcze jest cały :wink:

Opublikowano

Jedno ze szkieł mam pęknięte

Sierodek z linku zapowiada się rewelacyjnie

Szukałem prawie wszędzie ale niestety nigdzie nie znalazłem szkieł do tych halogenków, naprawdopodobniej nie ma możliwości kupienia samego szkiełka no cóż trudno sie mówi

Czy nie sądzicie że 100-120zł to troche za dóżo jak za stary wypiaskowany chalogenek?? Bo tyle za nie sobie śpiewają na szrotach czy w internecie

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.

Opublikowano

yo!

kup szklo(firma z allegro to "aautoczesci" lub "auto-com") wymontuj halogen i idz do szklarza zrobi ci lepiej niz fabryka gdzie wala na sztuke i ilosc

pozdro